Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sant Pere i Sant Pau vol acomiadar l’any amb castells de vuit

Els del barri cooperativista seran dissabte a la diada del Roser de Vilafranca del Penedès
Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau tanquen temporada aquest dissabte a Vilafranca del Penedès | Cedida

Els Castellers de Sant Pere i  Sant Pau estan a punt d’abaixar el teló a la temporada 2018. Els de la camisa verda tenen programa aquest dissabte la darrera sortida del curs a Vilafranca del Penedès. Ho faran amb motiu de la diada del Roser acompanyats de la colla amfitriona, els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona. La jornada començarà, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de la Vila de la capital penedesenca.

Un castell de vuit per acabar el 2018

Després del Concurs de Castells, la intensitat ha baixat una mica a les files de Sant Pere i Sant Pau. Tot i això, la colla dissabte passat va completar amb molta solvència estructures de set pisos a la diada dels Xiquets de Vila-seca. A falta de l’últim assaig de divendres, l’objectiu dels de David Lobo seria completar un o dos castells bàsics de vuit a Vilafranca. Completarien el seu repertori amb un castell de la gamma alta de set.

 

La colla tarragonina ha fet una gran temporada amb el 2de8 amb folre que van aconseguir descarregar a la diada de Sant Magí. Tot i això, el mateix 19 d’agost van tenir una caiguda inesperada amb el pilar de 7 amb folre. L’accident els va deixar una sèrie de baixes que no els han permès anar més enllà en aquest final de temporada.

Barcelona es podria plantejar el 3de9 folrat

Tot i el relleu de cap de colla, els Castellers de Barcelona es van apuntar el primer 4de9 folrat de la temporada al Concurs de Castells. L’assoliment d’aquesta construcció ha fet que la colla encari amb molta il·lusió la recta final de la temporada. A Vilafranca, sempre i que arrosseguin els efectius suficients, es podrien plantejar el 3de9 amb folre, que acompanyarien de dos castells de vuit.

 

Els Castellers de Barcelona seran el pròxim 11 de novembre a la festa major del barri del Clot, cita on es podrien plantejar la tripleta màgica. Des de la tècnica barcelonina fan una crida a tots els castellers i simpatitzants per participar en els últims assajos per finalitzar la temporada amb el resultat que mereix una colla de la categoria dels Castellers de Barcelona.

Xicots pendents del resultat de l’assaig

La colla organitzadora de la diada del Roser, els Xicots de Vilafranca, no estan tenint una bona campanya. La falta de gent als assajos no els han permès encara assolir la gamma alta de vuit i els castells de nou bàsics. A falta de les últimes convocatòries d’assaig, els de Cal Noi Noi esperen poder fer un pas endavant a la seva diada. En el cas que no pugui ser, s’hauran de conformar amb la clàssica de vuit.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris