Societat Civil Catalana utilitza sense permís una imatge de la Colla Joves

Els de la camisa vermella ja han demanat que es retiri la fotografia

Novament la política espanyola ha tornat a atacar el món casteller. Aquest cop, li ha tocat rebre a la Colla Joves Xiquets de Valls. Els de la camisa vermella exigeixen als Joves de Societat Civil Catalana que retirin una fotografia que aquesta plataforma política ha penjat a les xarxes socials on apareix una imatge manipulada de la formació vallenca. De fet, aquesta imatge, segons la mateixa colla, ha estat utilitzada com a propaganda per la diada de la hispanitat.

El cas és que fa dos dies, Joves de Societat Civil Catalana van publicar una imatge de la Colla Joves en una actuació, afegint-hi una bandera espanyola i posant els conceptes «progreso, catalanidad, igualdad i ecologismo», per a felicitar la Fiesta Nacional.

Exigeixen la retirada immediata

En aquest sentit, durant la tarda d’aquest dilluns, la Colla Joves ha contestat a Societat Civil a través de les xarxes socials dient-los que es retiri de manera immediata la fotografia. Els del carrer d’en Gassó han denunciat que no tenien cap mena de dret ni de permís. A més, han recordat que l’agrupació s’ha posicionat sempre al costat de la llibertat, la democràcia i el dret d’autodeterminació del poble de Catalunya.

Els Minyons també han estat víctimes

Aquest passat cap de setmana, els Minyons de Terrassa també donaven a conèixer que el Partit Popular havia utilitzat la imatge d’un castell seu en un vídeo publicat amb motiu del Dia de la Hispanitat. Els populars van difondre el curt a les xarxes socials per elogiar la llengua castellana i mostrar tot el que uneix a milers de persones a Espanya i l’Amèrica Llatina. En el segon 23 del vídeo, es va veure una estructura dels de la camisa malva.

Des dels Minyons de Terrassa, van expressar a les xarxes socials que s’havia utilitzat una imatge de la colla sense el seu consentiment. També van afirmar que no compartien les idees d’un partit que consideren antidemocràtic i corrupte, i per això van exigir la retirada immediata d’aquesta imatge del vídeo.

"Banc de proves de la Colla Vella a Tarragona" "El 2de8 net i el pilar de 8 emmanillat somriuen al Vendrell"