La crisi del coronavirus obliga a posposar el Torneig Casteller de Futbol

L'esdeveniment se celebrarà aquest novembre
El Torneig Casteller de Futbol 2020 es posposa pel coronavirus | Castellers de Berga

L'organització del Torneig Casteller de Futbol Sala ha hagut de fer marxa enrere i traslladar l'esdeveniment, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana a l'Anella Mediterrània de Tarragona, al mes de novembre, en concret els dies 21 i 22 novembre. La crisi del coronavirus ha obligat a ajornar la 19a edició d'aquest torneig, que mourà més de 1.500 castellers de 48 colles castelleres de Catalunya.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els organitzadors asseguraven just aquest dimarts que es podria celebrar, però finalment les mesures anunciades per la Generalitat, que entren en vigor aquest dijous i duraran quinze dies, impedeixen que es pugui dur a terme aquest torneig itinerant, considerat l'esdeveniment extra casteller més important que es fa durant l'any.

Així mateix, el món casteller, davant les mesures del Departament de Salut i d'Educació, ha recomanat l'anul·lació o ajornament de l'activitat pel coronavirus.

"🔴 La controvertida decisió del món casteller davant la crisi del coronavirus" "💪 La Jove de Tarragona rep una gran notícia a les portes de la temporada castellera"