Els Torraires de Montblanc tornen a les places

Imatge d'arxiu dels Torraires de Montblanc | Joan López

Els Torraires van tornar a actuar a Montblanc després de la Festa Major, En aquesta ocasió un altre cop a Montblanc per la diada de Sant Miquel, que finalment es va fer a la Plaça de Sant Francesc, ja que per motius aliens a les colles no es va poder tornar a fer a la plaça de Sant Miquel. Els Castellers d’Andorra també van acudir a la diada.

Jornada amb castellers debutants i veterans

Els Torraires de Montblanc van començar l'actuació amb el 3de6 que van descarregar amb molta solvència i on van debutar un nou terç. A segona ronda van descarregar també amb molta seguretat el 4de6, el tercer de la temporada i on van debutar una acotxadora i una dosos. 

Per finalitzar l'actuació la colla local va fer el 3de6 amb l'agulla commemoratiu dels 25 anys que va quedar pendent a la Festa Major i on van participar castellers veterans i excastellers. La mitjana dels segons i terços que van fer aquest castell va ser de 43 anys i dels 8, 5 ja estaven a principis de la colla i un des de l'any 2000.

La colla convidada, els Castellers d'Andorra, van descarregar el 3de6 amb agulla, el 4de6 i el 3de6. A Montblanc, els de la camisa grana també encaren amb optimisme el tram final de la temporada en què es podrien plantejar alguna estructura bàsica de 7 pisos.

Pròximes sortides

A la colla montblanquina, ja només li resten tres actuacions per donar per acabada la temporada. En primer lloc, el 27 d'octubre seran a la Fira de la Castanya de Vilanova de Prades. El 2 de novembre participaran en la diada de colles del Sud que aquest any es farà a Tortosa. Finalment, el 10 de novembre actuaran a Montblanc amb motiu de la Diada de la Colla.

Fins al moment, la colla de la capital de la Conca de Barberà ha assolit el 3de7 (1 carregat), el 2de6 (3 descarregats), el 3de6 amb l’agulla (5 descarregats+ 1 intent + 4 intents desmuntats), el 3de6 (9 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 4de6 (3 descarregats + 2 intents desmuntats).

  

"🎉TOT A PUNT: Les xifres de gamma extra per a la gran la Diada del Mercadal" "Els Xiquets d’Alcover aturen definitivament la seva activitat"