Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Torraires de Montblanc volen estrenar el castell de set a la diada de la Serra

La diada montblanquina comptarà amb la Joves de Valls i els Castellers de Badalona com a colles convidades
Els Torraires de Montblanc volen estrenar els castells de set a la seva festa major | Torraires de Montblanc

Montblanc celebra la seva festa major, la Mare de Déu de la Serra. El dia gran de la festa és el 8 de setembre, dissabte, L’actuació castellera, que tindrà lloc el dia de la patrona, comptarà amb la colla local, els Torraires, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Badalona. La diada està prevista que es faci, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la plaça Major.

Els Torraires amb objectius de set pisos

La Serra és la diada més important de la temporada pels Torraires de Montblanc. Aquest any, els de la camisa grana pretenen estrenar els primers castells de set de l’any. El seu cap de colla, Ivan Lozano, que s’estrena enguany al capdavant de la tècnica, assegura que estan preparats per portar el 3 i el 4de7. El darrer assaig determinarà si la colla montblanquina pot fer aquest pas aquest dissabte davant de la seva afició.

 

La temporada pels Torraires de Montblanc ha estat força bona. Fins al moment, han fet el 2de6 (1 descarregat + 2 intents desmuntats), el pilar de 5 (1 intent), el 4de6 (5 descarregats + 2 intents desmuntats), el 4de6 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de6 (6 descarregats) i el 3de6 amb l’agulla (7 descarregats).

 

La Joves es prepararà per a la vigília de la Diada

A Montblanc, la cap de cartell serà la Colla Joves Xiquets de Valls. Els del carrer d’en Gassó volen encarar l’últim tram de la temporada amb molta ambició i la jornada montblanquina ha de servir perquè preparin les estructures que dilluns es vulguin plantejar a l’actuació de la vigília de la Diada Nacional que es farà a la plaça del Blat.

 

A falta de l’assaig de divendres, els de Francesc Ramon preveuen portar castells de la gamma alta de vuit fins a Montblanc. Tampoc descarten el 3de9 amb folre en el cas que arrosseguin les camises suficients.

 

Badalona també optaria per algun castell de set

La tercera colla a plaça, els Castellers de Badalona també tenen l’objectiu de portar castells de set fins a la capital de la comarca de la Conca de Barberà. De moment, la colla micaco, té el 4de7 i el 3de7 com a millors construccions assolides aquest 2018.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris