Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Última actuació dels Xiquets de Reus abans de Misericòrdia

Els de la camisa avellana seran a la diada de l’avi Emili Miró de Terrassa
Xiquets de Reus | Laia Solanellas

Diumenge, a les dotze del migdia, el Raval de Montserrat de Terrassa, viurà la tradicional diada d’homenatge a l’avi Emili Miró organitzada pels Castellers de Terrassa. A banda dels de la camisa blauturquesa, també hi seran els Nens del Vendrell, els Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Reus, que afrontaran l’última sortida abans de la festa major de Misericòrdia.

Reus vol descarregar el 3de9f abans de Misericòrdia

Després de coronar el 3de9 amb folre a Cambrils, els Xiquets de Reus es plantegen descarregar-lo a Terrassa. L’assaig d’aquest divendres a la nit i les camises que puguin arrossegar diumenge seran la clau perquè la formació de la capital del Baix pugui alçar aquesta estructura al Raval de Montserrat. A banda de l’atac al castell de nou, els de la camisa avellana també es podrien plantejar el 5de8 , el 2de8 amb folre o el 4de8.

 

Es tracta de l’última sortida abans de la festa major petita de Reus que tindrà lloc dissabte 22 de setembre, a les sis de la tarda, a la plaça del Mercadal, i comptarà amb els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Sabadell com a colles convidades.

Hi haurà pas endavant dels Nens del Vendrell?

Després d’acumular moltes clàssiques de vuit, els Nens del Vendrell comencen un tram intens de temporada que culminarà amb el Concurs de Castells i la Fira de Santa Teresa. Fins al moment, la colla vendrellenca només ha pogut carregar la torre de 8 amb folre i ha intentat sense èxit el pilar de 6. Diumenge, caldrà estar atents si arrosseguen prou gruix de gent per plantejar-se una estructura superior al 3de8.

Primer compromís important dels Xicots de després de festa major

Després de la festa major de Vilafranca, els Xicots de Vilafranca, que ja van actuar diumenge passat a Hostalets de Pierola, tenen compromís doble aquest cap de setmana (dissabte tenen la diada del 36è aniversari) amb l’objectiu de preparar el Concurs de Castells. En principi, a falta de l’últim assaig, els dos castells de gamma bàsica vuit pisos serien les fites  previstes per la colla que dirigeix Quico Murillo.

Els Castellers de Terrassa volen clàssica

La colla amfitriona, els Castellers de Terrassa, que tot just ha reprès l’activitat després del període de vacances, afronta la diada Emili Miró amb l’objectiu de buscar la clàssica de vuit. Abans de vacances ja van fer la torre de 7  i el 3de8. Ara seria el torn de treure el 4de8.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris