Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Valls, Tarragona i el Born escenaris castellers de l’11 de setembre

A la tarda, la majoria de colles seran a la manifestació de Barcelona
Aquest dilluns, Valls viurà l'actuació castellera de la Diada Nacional | Ajuntament de Valls/Pere Toda

La Diada Nacional de Catalunya prevista per dimarts serà molt reivindicativa i els castells tornaran a tenir un paper molt destacat. Bona part de les colles castelleres s’hi han implicat, tant en la participació tradicional en actes a la vigília o el mateix dia, com per exemple, a la manifestació “Fem República a Barcelona” convocada a la tarda a Barcelona.

Derbi vallenc el dia 10

A Valls, aquest dilluns, les dues colles de la ciutat, actuaran, a dos quarts de nou del vespre, a la plaça del Blat. Les previsions de la jornada són una incògnita, però es preveu que la Vella i la Joves hi vagin amb la voluntat de fer-hi un bon paper.

 

La Colla Vella dels Xiquets de Valls hi podria estrenar el 3de9 amb folre i pilar, estructura que mai ha aconseguit completar. També tenen guardats d’altres construccions de gamma extra que ja han fet en algun moment d’aquesta temporada. El que és segur que serà un vespre rosat amb diferents possibilitats.

 

Per la seva la Colla Joves Xiquets de Valls, a diferència de l’any passat en què van descarregar el primer 2de8 sense folre de la seva història, plantejarà una actuació més tranquil·la amb l’objectiu de rodar els castells previstos de cara a la sessió de diumenge del Concurs de Castells.

 

Les quatre colles de Tarragona es troben al Pla de la Seu

Tarragona també tindrà castells l’11 de setembre a càrrec de les quatre colles de la ciutat. A les 10 del matí, totes estan convocades davant el Monument a Rafael de Casanova per fer un pilar en l’ofrena floral. I a partir de dos quarts d’una del migdia, hi haurà una actuació al Pla de la Seu.

 

Les previsions seran de nou pisos per la Colla Jove Xiquets de Tarragona, de vuit pels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau; i de set pels Xiquets del Serrallo.

 

Els Nens del Vendrell seran al Born

El mateix 11 de setembre, a dos quarts de dotze del matí, també hi haurà actuació castellera al passeig del Born de Barcelona amb els Nens del Vendrell, els Capgrossos de Mataró i la Jove de Barcelona. Es preveu que les tres colles també ofereixin castells importants en una jornada que amb el temps s’ha consolidat en el calendari cultural de la capital catalana.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris