Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Xiquets d’Alcover volen bastir tres castells de sis al seu aniversari

La colla alcovenenca actuarà al costat dels Minyons de l’Arboç i els Castellers de Tortosa
Els Xiquets d'Alcover celebren aquest dissabte la diada del 6è aniversari | Xiquets d'Alcover

Dissabte, a les set de la tarda, els Xiquets d’Alcover celebren la diada del seu 6è aniversari. Ho faran a la plaça de l’Església Vella acompanyats dels Castellers de Tortosa i els Minyons de l’Arboç. Els alcovenencs volen aconseguir tres estructures de sis pisos per primera vegada aquest curs.

Una temporada difícil a Alcover

El 2018 està sent un any complicat a les files dels Xiquets d’Alcover. La falta de gent als assajos ha provocat una reducció dràstica de sortides. Tot i això, la colla es resigna a desaparèixer i busca el cop d’efecte a la celebració del seu aniversari.

 

Segons Eloi Altés, el seu cap de colla, consolidar els castells de sis és primordial perquè la colla tiri endavant. En les últimes actuacions, els de la camisa verd oliva ja han pogut començar a sumar construccions d’aquesta categoria. Fins al moment, han fet el 3de6 (2 descarregats), el 3de6 amb l’agulla (1 descarregat), el pilar de 4 aixecat per sota (1 descarregat) i el pilar de 4 (3 descarregats), També han provat el 2de6 (2 intents desmuntats).

 

Tortosa ja suma els castells de sis de tres en tres

Els castells a Tortosa estan despertant interès. La colla de la capital del Baix Ebre està sovintejant les construccions de sis pisos. Han completat el 4de6  (2 descarregats + 1 intent desmuntat), el 3de6 (4 descarregats) i el 3de6 amb l’agulla (3 descarregats + 3 intents desmuntats). També han fet el pilar de 4 (10 descarregats)

 

De cara a Alcover, els objectius de la colla ebrenca impliquen seguir amb la tònica de portar tres castells de sis a cada plaça.

L’Arboç reforçat després de la festa major

Els Minyons de l’Arboç se’n van sortir amb nota a la seva festa major i a  Alcover tenen ganes de portar algun castell bàsic de set i també repetir el pilar de 5. La temporada dels vermells està sent de renovació. Han fet el 2de6 (1 descarregat + 1 intent desmuntat), el 4de7 (2 decarregats + 2 intents desmuntats) i el 3de7 (2 descarregats + 1 intent).

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris