Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Tallada la C-14 a Alcover per un accident entre un camió i una furgoneta

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

Els Xiquets de Reus volen bastir grans castells a la Misericòrdia

Els de la camisa avellana compartiran plaça amb els Castellers de Sabadell i els Moixiganguers d’Igualada
Els Xiquets de Reus van carregar el 3de9f a la festa major de Cambrils | Xiquets de Reus

Arriba la diada de Misericòrdia a Reus. Serà aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça del Mercadal. Hi participaran els Xiquets de Reus, els Castellers de Sabadell i els Moixiganguers d’Igualada. A dues setmanes del Concurs de Castells, les tres agrupacions aprofitaran per acabar de polir algunes construccions. Fins i tot, alguna colla també podria fer alguna experimentació a plaça sobre algun castell màxim.

Reus buscarà descarregar el 3de9f

Tot i que la tècnica no ha especificat els castells que aniran a la Misericòrdia, els Xiquets de Reus volen arribar al Concurs de Castells amb el castell de nou descarregat. A falta de l’últim assaig, els de la camisa avellana volen completar el 3de9 amb folre, que els va quedar carregar a la festa major de Cambrils del passat 2 de setembre. En principi, la colla que dirigeix Toni Rull també voldria tenir el 2de8 amb folre i el 5de8, dos castells que ja han descarregat aquest 2018.

 

A banda de l’actuació de dissabte, dimarts, a partir de les set de la tarda, a la plaça del Santuari, els Xiquets de Reus tenen l’actuació del dia de la patrona. Es tracta d’una cita  que ha vist també castells de vuit, sobretot, en els darrers anys.

Sabadell no descarta el castell de nou

Els Castellers de Sabadell se senten molt còmodes a la plaça del Mercadal. Després de carregar el 4de9 amb folre a la festa major, la colla que dirigeix Bea Jiménez podria plantejar una actuació amb tres castells de vuit, entre ells el 7de8, que encara no han fet aquesta temporada. Pel que fa als castells de nou, sembla que no arribaran fins al Concurs, encara que l’últim assaig de divendres determinarà si té alguna opció.

Igualada vol portar castells de la gamma alta de vuit

Els Moixiganguers d’Igualada estan protagonitzant una gran temporada. Els de la camisa morada ja han descarregat el 5de8 i han carregat el primer pilar de 6 de la seva història. De cara a la Misericòrdia, l’objectiu dels igualadins es mirar de portar la catedral i acompanyar-la de la torre de 8 amb folre. El tercer castell podria ser el 3de8, castell que es podrien plantejar un pis més a la jornada de dissabte del Concurs.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris