Els Xiquets de Reus volen oferir un bon nivell a Santa Anna

Els de la camisa avellana no descarten el 3de9 amb folre
Els Xiquets de Reus esperen oferir un bon repertori a la diada de Santa Anna de la plaça de la Farinera | Antonio Bistouras

La plaça de la Farinera viurà aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, la diada de les festes de Santa Anna amb la participació dels Xiquets de Reus, els Brivalls de Cornudella i els Margeners de Guissona. Després de descarregar el 5de8 al Catllar, la colla reusenca vol tornar a oferir una actuació amb construccions importants.

 

L’últim assaig determinarà el programa 

Les proves que s'efectuïn aquest divendres a la nit al local d’assaig del carrer Rosich acabaran de definir el repertori dels de la camisa avellana per la diada de dissabte. En principi, el 2de8 amb folre estaria assegurat.

 

D’altra banda, la colla de la capital del Baix Camp també mirarà d'arribar amb el 5de8 i el 3de9 amb folre, ambdues ja assolides aquesta temporada. Des de les xarxes socials, s’ha fet una crida a la massa social per assolir un bon resultat per Santa Anna i donar la categoria de nou a la plaça de la Farinera.

 

Els reusencs ja porten fets el 3de9 amb folre (1 descarregat), el 5de8 (1 descarregat), el 2de8 amb folre (4 descarregats), el 3de8 (8 descarregats), el 4de8 (4 descarregats + 3 intents desmuntats) i el 2de7 (5 descarregats).

 

Brivalls i Margeners també acudiran a la diada

 

Els Brivalls de Cornudella i els Margeners de Guissona acudiran a Reus en condició de colles convidades. Ambdues formacions es plantegen enlairar construccions de set i de sis pisos a la capital del Baix Camp.

 

Els Brivalls es presenten a la cita sense haver assolit encara cap castell de set. Han completat el 2de6 (1 descarregat + 1 intent desmuntat), el 3de6 amb l’agulla (3 descarregats + 1 intent desmuntat), el 4de6 (1 descarregat) i el 3de6 (1 descarregat)

 

Els Margeners han fet el 3de7 (1 descarregat), el 4de7 (1 descarregat), el 2de6 (3 descarregats), el pilar de 5 aixecat per sota (1 descarregat), el 5de6 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de6 amb l’agulla (3 descarregats) i el 4de6 amb l’agulla (3 descarregats) com a millors construccions.