Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Xiquets de Tarragona no se’n surten amb el 7de8

A la seva diada, també van deixar el pilar de 6 en intent
Un dels intents desmuntats de 7de8 dels Xiquets de Tarragona a la seva diada | Joan Borràs

Actuació complicada pels Xiquets de Tarragona, dissabte a la plaça Corsini. Els ratllats afrontaven la seva última diada de l’any a casa amb l’objectiu de sortir amb un resultat ambiciós. Els dos intents desmuntats de 7de8, castell que no s’han apuntat mai en el seu historial i l’intent de pilar de 6 van amargar la tarda a l’agrupació tarragonina.

 

Els matalassers van sortir de plaça amb el 4de8 i el 9de7, el primer de la temporada. A la mateixa actuació, també hi van participar els Castellers de Cornellà, que van descarregar el 3de7, el 4de7 i el 3de6 amb l’agulla.

Preparació abans de Tots Sants

Els Xiquets afronten dimarts al vespre l’últim assaig abans de la diada vilafranquina de Tots Sants del pròxim dijous 1. L’objectiu dels ratllats ha de ser reeditar la tripleta màgica que es van apuntar en el passat Concurs de Castells. També treballaran el 4de8 amb l’agulla, el 9de8 i el pilar de 7 amb folre, encara que són dos castells que es fa difícil de preveure si estaran a punt per a la cita de la capital de l’Alt Penedès.

 

La diada de Tots Sants, a més dels Xiquets, comptarà amb els Castellers de Vilafranca, els Castellers de Sants i els Capgrossos. Tot i això, no serà la darrera dels tarragonins. El pròxim diumenge 4 de novembre, els ratllats acomiadaran la temporada a la festa major de Sant Martí d’Altafulla al costat de la colla local i els Xicots de Vilafranca.

Les estadístiques dels Xiquets abans de Tots Sants

L’any dels Xiquets de Tarragona està sent difícil. El poc rodatge amb els castells de nou i la renúncia de Sergi Feijoo al càrrec de cap de colla a mitja temporada han estat dos handicaps rellevants. A pesar d’aquests afers, la colla ha tirat endavant i ha mirat d’oferir el màxim que té en totes les actuacions on ha participat.

 

Els tarragonins han fet el 3de9 amb folre (2 descarregats+ 1 carregat+ 1 intent), el 4de9 amb folre (1 descarregat), el 4de8 amb l’agulla (2 intents desmuntats), el 5de8 (5 descarregats, 1 carregat i 4 intents desmuntats), el 2de8 amb folre (1 carregat), el 7de8 (2 intents desmuntats) i el 3de8 (13 descarregats + 2 intents desmuntats) han estat els seus millors castells.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris