Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Xiquets de Tarragona obriran la diada de Tots Sants

Els matalassers han anunciat que estan treballant la tripleta vilafranquina i un pilar de mèrit
El sorteig de la diada de Tots Sants ha tingut lloc aquest dimecres al local dels Castellers de Vilafranca | 3 Rondes

Aquest dimecres, al local dels Castellers de Vilafranca ha tingut lloc la presentació i el sorteig de la diada de Tots Sants de l’1 de novembre que tindrà lloc a la plaça de la Vila, a les dotze del migdia, de la capital de l’Alt Penedès. Es preveu una actuació en què les quatre colles participants portin un programa de màxims.

 

El sorteig ha decidit que els Xiquets de Tarragona siguin els encarregats d’obrir l’actuació. Seguidament, ho faran els Castellers de Vilafranca. Els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró actuaran tercers i quarts respectivament.

Els objectius de les quatre colles participants

Tot i que encara queden assajos i alguna actuació, els representants de les quatre colles participants que han assistit a la presentació de la diada de Tots Sants han donat pistes per on poden anar els trets de l’actuació vilafranquina.

 

Els Xiquets de Tarragona tenen al cap igualar l’actuació del Concurs de Castells amb el 5de8, el 3de9 amb folre i el 4de9 amb folre. També estan preparant el 4de8 amb l’agulla, castell que a l’agost a la festa major de Ferran van deixar en intent desmuntat. A la ronda de pilars, també es podrien atrevir amb el pilar de 7 amb folre. Més enllà dels castells de nou bàsics, els ratllats han fet alguna prova de 9de8, però no creuen que pugui arribar per Vilafranca.

 

Els Castellers de Vilafranca es marquen l’objectiu de descarregar junts el 3de10 amb folre i manilles i la torre de 8 neta. Els de Toni Bach també estan treballant el 4de9 net i el 5de9 amb folre. Si tot surt bé, es podrien acomiadar amb la nova alineació del pilar de 7 amb folre.

 

Els Castellers de Sants estan tocats per les baixes que van tenir amb la caiguda de torre de 9 amb folre i manilles diumenge passat a la seva diada. Els borinots es presentaran a Vilafranca amb la tripleta màgica, a diferència d’altres anys on sí que han pogut portar castells de gamma extra.

 

Els Capgrossos de Mataró volen completar la millor actuació de la seva història a Vilafranca. Els maresmencs es plantegen el 3de9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles, el 5de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. Per fer possible aquests grans registres, la tècnica de la colla espera omplir de gom a gom el pati d’assaig.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris