Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Xiquets de Tarragona volen un Tots Sants i un final de temporada de màxims

Ho transmeten a través de la campanya #SortimdelPou
Els Xiquets de Tarragona volen repetir la tripleta màgica a la diada de Tots Sants | Xiquets de Tarragona.

 

Després de recuperar al Concurs de Castells, tres anys després, l’anomenada Tripleta Màgica, és a dir, el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8, els Xiquets de Tarragona s’han proposat acabar la temporada tornant-se a plantejar objectius de màxims en les diades que els queden, en particular a la diada de Tots Sants de l’1 de novembre a Vilafranca del Penedès.

 

Els matalassers es proposen tornar a ajuntar els dos castells de nou bàsics en una mateixa diada. La colla tarragonina és conscient que repetir la tripleta del Concurs és un repte ambiciós, però estan convençuts que poden igualar el resultat del 7 d’octubre.

 

En aquest sentit, la formació ratllada ha presentat aquest dilluns el vídeo promocional de la seva campanya per l’ocasió, que sota el lema #SortimdelPou vol animar els castellers i simpatitzants a assistir als assajos i actuacions que els resten per finalitzar aquest 2018.

 

 

Una crida a tota la massa social

La campanya té una doble interpretació: d’una banda, vol animar la colla a tornar al seu millor nivell, a recuperar els seus millors castells després d’uns temps difícils, plens d’obstacles i complicacions.

 

De l’altra, el concepte «pou» també es refereix al pati del Pou de l’Ajuntament de Tarragona, espai on els matalassers s’han vist forçats a assajar aquesta temporada, després que a l’abril van haver d’abandonar el seu local històric del carrer Santa Anna per problemes estructurals de l’edifici i que fa que des de llavors no disposin de seu social.

Dissabte, actuació a la plaça del Mercat

La campanya també fa una crida per omplir el Pati del Pou en els assajos generals tant d’aquest dimarts com sobretot d’aquest divendres, dia 26. Aquest darrer serà el que els Xiquets anomenen «Assaig #Doitforthefrankfurt», ja que, un cop acabat, hi haurà frankfurts per a tothom qui hagi participat en la convocatòria.

 

Abans de Tots Sants, els Xiquets encara han d’actuar en la seva diada de final de temporada, que tindrà lloc aquest dissabte 27 d’octubre, a les sis de la tarda, a la plaça Corsini (plaça del Mercat) de Tarragona, on estaran acompanyats pels Castellers de Cornellà. Serà el darrer test a plaça abans de Tots Sants. Encara els quedarà, això sí, el darrer i decisiu assaig de dimarts 30.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris