Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Xiquets de Vila-seca organitzen la seva cinquena diada

Les colles convidades seran els Xiquets de Reus i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau
Els Xiquets de Vila-seca celebren aquest dissabte la diada de la colla | Xiquets de Vila-seca

Aquest dissabte, a les sis de la tarda, la plaça de l’Església de Vila-seca celebrarà la cinquena diada de la colla local. Els Xiquets de Vila-seca actuaran acompanyats dels Xiquets de Reus i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, dues agrupacions que també afronten la recta final de la temporada.

Vila-seca voldria repetir el castell de set

La temporada dels Xiquets de Vila-seca no ha estat fàcil. Els problemes de gent no han permès a la colla disposar dels efectius suficients en algunes actuacions. Tot i els handicaps, la colla ha pogut completar el 3de7 en una ocasió. També han completat el 5de6 (1 descarregat), el 2de6 (7 descarregats), el 4de6 (8 descarregats + 2 intents desmuntats), el 3de6 (13 descarregats + 4 intents desmuntats) i el 3de6 amb l’agulla (12 descarregats+ 3 intents desmuntats)

 

De cara a aquest dissabte, la formació vilasecana espera poder tornar a alçar el 3de7, estructura que acompanyarien del 2de6 i el 5de6. Tampoc no es descarta el 4de7, que dependrà de l’evolució que tingui en l’assaig d’aquest divendres a la nit.

Reus prepara la seva diada

Després de guanyar el Concurs de Castells de dissabte ex-aequo amb els Moixiganguers d’Igualada, els Xiquets de Reus afronten les tres últimes diades del 2018. Aquest cap de setmana, els de la camisa avellana tenen dues sortides preparatòries de la seva diada final de temporada prevista per la setmana que ve. A més de Vila-seca, diumenge també seran a la diada de la festa major d’Alcover.

 

L’objectiu de la colla que dirigeix Toni Rull serà rodar els castells de vuit de cara a arribar a la diada de colla es arribar-hi amb el 3de9 amb folre i el 5de8. Pel que sembla, el 4de9 folrat no es podrà atacar aquest curs per nombroses baixes. Tot i això, l’assajaran fins l’últim dia.

Sant Pere i Sant Pau es vol treure el regust amarg del Concurs

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tenir un accident amb el 4de8 al Concurs i a Vila-seca voldrien oblidar amb una bona actuació. Els del barri cooperativista es marquen l’objectiu d’alçar algun castell de vuit a la jornada vilasecana. Si totes les previsions es compleixen, la colla tarragonina voldria tornar a afrontar el 2de8 amb folre a la diada del Roser vilafranquina del pròxim 27 d’octubre.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris