Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Xiquets de Vila-seca tornen a fer l’aleta al castell de set

La colla vilasecana ha descarregat el 3de7 a la seva diada
Imatge d'arxiu dels Xiquets de Vila-seca | Cedida.

Dissabte casteller a Vila-seca. La colla local ha celebrat a la plaça de l’Església la cinquena diada de final de temporada. Ho han fet acompanyats dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Reus, agrupacions que han alçat castells de la gamma alta de set.

Segon 3de7 de la temporada dels Xiquets de Vila-seca

Els Xiquets de Vila-seca han plantejat la seva diada amb els millors castells que disposen. Han començat descarregant el 2de6. A la segona ronda, han completat el segon 3de7 de la temporada. Han tancat les tres rondes de castells amb el 4de6. Han rubricat una gran jornada amb el pilar de 5.

 

La temporada de la colla vilasecana no ha estat senzilla. Els problemes de gent no han permès disposar dels efectius suficients en algunes sortides. Tot i això, han pogut completar el 3de7 (2 descarregats). També han fet el 5de6 (1 descarregat), el 2de6 (8 descarregats), el 4de6 (9 descarregats) , el 3de6 (13 descarregats) i el 3de6 amb l’agulla (12 descarregats + 3 intents desmuntats). També han portat el pilar de 5 més d’una vegada

Gamma alta de set de Reus i Sant Pere i Sant Pau

Els Xiquets de Reus han tingut una actuació plàcida a Vila-seca. La colla que dirigeix Toni Rull ha completat el 2de7, el 3de7 i el 4de7 amb el pilar. A la ronda de pilars, han descarregat el pilar de 5. Els de la camisa avellana tornaran a actuar aquest diumenge, a la una del migdia, a la plaça Nova d’Alcover, amb motiu de la festa major de Sant Pròsper i Santa Úrsula.

 

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau també han estat conservadors amb el 3de7, el 3de7 amb el pilar i el 4de7 amb el pilar. S’han acomiadat d’actuació amb un vano de 5. La pròxima actuació de la colla tarragonina serà el pròxim dissabte a Vilafranca del Penedès amb motiu de la Diada del Roser al costat dels Xicots locals i els Castellers de Barcelona.

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris