CATÀSTROFE A LA CONCA

Segueixen desapareguts una mare i el seu fill a Vilaverd, a causa dels forts aiguats

Almenys nou detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme

L'Audiència Nacional ha estat qui ha donat l'ordre, arran de diverses «accions violentes» que l'organisme considera que estaven planejades
Almenys nou detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme | CatalunyaDiari.com

 

En marxa un operatiu del cos de la Guàrdia Civil contra l'independentisme, que de moment ja ha provocat que nou persones hagin estat detingudes. Segons ha informat Europa Press, el Jutjat Central número 6 de l'Audiència Nacional ha ordenat prendre mesures en considerar que diversos partidaris del procés català «planejaven accions violentes», i tenen previst dur a terme diversos escorcolls al llarg del matí. 

 

Segons apunten diversos mitjans, part de l'operatiu ja s'ha dut a terme en localitzacions com Sabadell, Cerdanyola i Mollet del Vallès.

 

La Guàrdia Civil hauria localitzat material per a confeccionar explosius

Així les coses, i tal com apunta 'El Confidencial', l'objectiu principal era el de trobar i requisar proves que permetin «evidenciar l'avançat grau de preparació dels seus projectes terroristes amb fins secessionistes». En aquest sentit, el mitjà citat assegura que la Guàrdia Civil ha localitzat materials pensats per a elaborar explosius, els quals fins i tot tenien diversos objectius seleccionats expressament per un grup de CDRs.

 

 

També et pot interessar...

Comentaris
DTI
Nueva sarta de mentiras de estos lacayos de Mafiosos con el miedo a lo que pueda ocurrir en la farsa de la sentencia. Sepan señores mafiosos que el catalán no es movido por vuestra propaganda engañosa como hacéis Ñordistan .Podemos sentirnos defraudados, tristes pero los que irán a la nueva protesta no serán movidos por estos que injustamente habéis prendido. Como os dije estamos muy lejos de comportarnos como ÑORDOS
+++++++
Se veia venir , los llevan entrenando mas de dos años el general Otegui y su cadena de mando