Arrimadas i la plana major de C's tallen llaços grocs al poble de Puigdemont

Arrimadas i la plana major de C's tallen llaços a Amer, el poble de Puigdemont

Tot i el fort desplegament policial, no s'han produït incidents tot i que hi han hagut crits al final de l'acte

La visita de Ciutadans a Amer ha acabat sense cap incident. De fet, els veïns del poble natal de Carles Puigdemont han ignorat l'acte que el grup parlamentari en ple ha fet a la localitat, i que ha quedat limitat a menys de mitja hora. Els comerços de la plaça de la vila han tancat quan faltaven pocs minuts per les dotze i un cop han acabat les declaracions d'Inés Arrimadas han tornat a obrir.

Només s'han produït alguns crits entre veïns i els diputats de Ciutadans quan la formació s'ha acostat en una zona on hi havia una quarantena de persones reunides sota una pancarta amb la cara de Puigdemont. Inés Arrimadas, al fil de la visita a la població gironina, ha lamentat que els símbols independentistes «envaeixin» els carrers d'Amer i altres poblacions.

Amer replica la visita de Ciutadans 

I és que més enllà d'haver ignorat, en bona part, la visita de Ciutadans al seu poble, alguns dels veïns han volgut evidenciar les seves reticències amb la formació taronja en rebre'ls al clam de «Puigdemont, president!». També s'hi han pogut sentir, en aquesta línia, alguns crits en contra de la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas.

Arrimadas, Carrizosa, Espejo i la plana major de Ciutadans passeja per Amer
Arrimadas, Carrizosa, Espejo i la plana major de Ciutadans passeja per Amer | CatalunyaDiari.cat