Arrimadas i Álvarez de Toledo insten Sanchis a dimitir i carreguen contra TV3

Arrimadas, durant el debat, va entregar una carta de dimissió a Vicent Sanchis instant-lo a què deixés la direcció de la cadena
Els candidats per aquest 28-A, amb Sanchis al centre, als estudis de TV3 | CatalunyaDiari.cat

 

 

El compte enrere ja és un fet absolut. A només 3 dies d’unes de les eleccions més transcendentals que es recorden, els partits ja no s’estan de res i fan mans i mànigues per mostrar al seu electorat quina serà la seva màxima en aquests comicis. Ho van fer ahir a TV3, per exemple, Arrimadas i Álvarez de Toledo, que van demanar la dimissió de Vicent Sanchis per estar processat per un delicte de desobediència.

 

Qui va anar encara més enllà, en aquesta línia, va ser Inés Arrimadas, que va optar per fer-li entrega al director de Televisió de Catalunya d’una carta de dimissió ja redactada. Álvarez de Toledo va prosseguir els passos de la gaditana en comentar: «Un exemple d’aquesta anomalia és vostè, senyor Sanchis. Vostè és el cap d’aquesta casa, de TV3, i vostè està processat per desobediència en una operació d’assalt a la legalitat constitucional».

 

Arrimadas, dràstica: «Cobra com un conseller»

 

 

Va ser una de les crítiques d’Arrimadas a un Sanchis que recordava que, com a moderador, no li pertocava respondre les crítiques. L’exlíder de Ciutadans a Catalunya, però, va continuar al peu del canó i va titllar TV3 de ser una «maquinària separatista que s’ha posat al servei d’un cop d’estat».

Comentaris