Mossos d'Esquadra

Atracament a punta de pistola i amb una ostatge en un supermercat de Barcelona

Els Mossos han aconseguit detenir un dels tres presumptes autors de l'assalt

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir aquesta nit un dels tres atracadors que van assaltar un supermercat al barri de Sant Andreu i es van endur una ostatge. Els altres dos implicats van fugir del lloc dels fets amb el cotxe d'una dona, que van prendre com a ostatge. Sortosament, van alliberar-la poc després i va presentar-se a la comissaria de Sant Adrià del Besòs en bon estat.

Un dels atracadors portava una pistola, amb la que hauria amenaçat la dona per fer ús del seu vehicle. Abans, van lligar amb brides els treballadors del supermercat per efectuar el robatori sense sorpreses. En sortir, van ser sorpresos per la policia i van protagonitzar una persecució, que acabava amb la detenció d'un dels lladres per part dels agents.

Segons fonts policials, l'atracament va tenir lloc prop de les 21.30 del vespre. Sembla que els Mossos van recuperar 6.000 euros del botí que haurien robat els atracadors, segons informa 'El País'. El diari també especifica que l'establiment estava tancant en el moment de l'atracament.

També et pot interessar...


Comentaris