L'àvia que s'ha fet famosa per un comentari durant l'actuació dels Mossos a Salt

Altres veïns s'han queixat sobre l'actuació de la BRIMO dins el municipi
Un grup de veïns ha criticat l'actuació policial dels Mossos d'Esquadra a Salt | Catalunya Diari

 

 

La Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra han arribat aquest matí de dimecres vora les 10.00 al tall de l’AP-7 a Girona amb la intenció de dispersar els manifestants que havien decidit mantenir el tall després que Tsunami hagi donat per finalitzat els tres dies de manifestacions. Els manifestants han entrat a Salt en ser desallotjats, on les tensions entre ambdues parts ha continuat.

 

Perseguint als manifestants, els antidisturbis han entrat a Salt on també s’han produït alguns trets de projectils de FOAM. La seva presència ha generat algunes imatges curioses com la que ha penjat la periodista Anna Punsí al seu perfil de Twitter.

 

La protagonista, la paraula «vergonya»

En el vídeo es veu una senyora de 71 anys qui, veient la desfilada d'agents antidisturbis que travessaven el municipi perseguint manifestants, ha expressat: «Vergonya em faria ser Mosso d’Esquadra. Si em sortís un fill així, el feia fora de casa». Després, dirigint-se als agents els hi ha preguntat «no us cau la cara de vergonya?», i també els hi ha dirigit diversos crits de: «Vergonya!».

 

 

Més queixes d'altres veïns

Altres veïns també han retret als agents la seva actuació dins del municipi, ja que els hi han barrat el pas al carrer principal. Per aquest motiu, moltes persones han aprofitat per compartir imatges del que ha passat aquest matí al poble gironí i voltants a les xarxes. Algunes han considerat l'actuació de poc proporcionada i han demanat explicacions a Miquel Buch i al Govern.

 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar