Batalla campal davant de la discoteca Razzmatazz de Barcelona

La policia no va tenir constància de la baralla multitudinària i no es va personar al lloc dels fets
Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz' | Cedida

 

Barcelona segueix sent la protagonista desafortunada d'escenes de violència i de contínua inseguretat. Segons ha informat 'el Caso', un nombre indeterminat de persones van participar en una baralla multitudinària davant de la discoteca Razzmatazz, situada al carrer dels Almogàvers del barri del Poblenou.

 

Les imatges, que han transcendit a través de les xarxes socials, mostren diverses agressions violentes en ple carrer, amb cops de puny i puntades de peu, mentre que no queda clar si els vigilants de seguretat del recinte d'oci nocturn, hi participen activament o simplement actuen amb contundència per acabar amb la batalla campal que està tenint lloc.

 

 

La policia no va tenir constància de cap baralla

Tot i que les baralles davant de les discoteques de Barcelona són, desgraciadament, força habituals, sobta que davant la dimensió de la situació, i el fet que tingués lloc al mig de la calçada, cap de les persones presents, ni tan sols el personal de la discoteca, alertessin la Guàrdia Urbana de la ciutat o els mateixos Mossos d'Esquadra.

 

De fet, els mateixos Mossos han assegurat que no van rebre cap denúncia ni avís dels fets que s'estaven produint davant de la coneguda discoteca barcelonina; un fet preocupant, tenint en compte la gravetat de les imatges.

 

També et pot interessar...