En llibertat el presumpte agressor de la militant de Vox que portava una bandera espanyola a Tarragona

Ha estat arrestat per un delicte contra l'exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques i un delicte lleu de lesions
Imatge de l'agressió a una dona per part d'un manifestant al carrer Colom. | TarragonaDigital

 

La Policia Nacional ha detingut al presumpte agressor d'una dona durant la manifestació per la sentència del procés a Tarragona. L'incident el va protagonitzar Joan i la víctima va ser una dona, María Grima, militant del partit ultra dretà VOX, la qual portava una bandera espanyola. La policia espanyola l'ha detingut per un delicte contra l'exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques, a més d'un delicte lleu per lesions.

 

Finalment, l'autor dels fets ha quedat en llibertat a l'espera de ser cridat a declarar pel jutge.

 

 

 

Una agressió després de la provocació de la dona

Un dels pocs fets violents del dilluns, 14 d'octubre, arran de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem, però un dels quals marcarà el dia. Al voltant del Mercat Central de Tarragona, concretament, al carrer Cristòfor Colom, una dona exhibia una bandera espanyola. 

 

Envoltada de manifestants, la dona, María Grima, cridava «esteu trepitjant terra espanyol». L'acció va acabar quan el presumpte agressor, va estirar-li de les mans la bandera espanyola que portava i, tot seguit, quan l'agafa per la motxilla, li propina un cop al rostre, traient-se-la de sobre, fent que la dona acabi a terra.

 

 

 

El presumpte agressor en una captura del vídeo dels fets d'aquest matí de dilluns, 14 d'octubre. | Twitter/@RamiroLeRAMOS

 

També et pot interessar: