Dos homes i una dona detinguts per violar una jove russa a Barcelona

La suposada víctima va explicar que havia estat retinguda durant el cap de setmana en un descampat on va ser agredida múltiples vegades
La víctima va ser retinguda durant tot el cap de setmana | Twitter (@mossos)

 

Tres persones van ser detingudes aquest divendres per la seva presumpta relació amb una agressió múltiple a una dona a Barcelona. Els fets haurien passat el cap de setmana del 13 i 14 de juliol, però els Mossos d'Esquadra no van tenir coneixement de l'agressió fins al dimarts 16 a la matinada, quan diversos ciutadans de la zona van localitzar una dona caminant desorientada i demanant ajuda. La jove va ser traslladada immediatament a l'hospital per rebre atenció mèdica i els agents van iniciar el protocol per una possible agressió sexual.

 

La suposada víctima era una jove de 25 anys russa resident a Benidorm, segons desvela Mayka Navarro a 'La Vanguardia'. La dona va explicar als Mossos que havia estat retinguda durant tot el cap de setmana en un descampat amb portes metàl·liques situat a Poblenou, on va ser violada reiterades vegades durant dos dies. Finalment, va poder escapar, moment en què va ser trobada per diversos veïns de la zona. En les seves declaracions a la policia, assegurava que no sabia com havia estat conduïda fins allà, ja que s'havia quedat dormida a l'estació del Nord, quan la van despertar a cops i se la van endur a la força fins a un solar, segons 'La Vanguardia'.

 

Fruit de la investigació dels Mossos, es va localitzar el lloc on presumptament havia succeït el delicte i es van identificar diverses persones que podrien estar relacionades amb l'agressió. Finalment, ahir divendres, els agents van detenir dos dels presumptes autors, acusats d'agressió sexual i detenció il·legal, ambdós de nacionalitat romanesa. Una altra dona, de nacionalitat espanyola, també va ser detinguda com a presumpte autor d'una detenció il·legal i delicte de lesions, 

 

De moment, la investigació continua oberta, ja que es busca un altre implicat, de nacionalitat romanesa, identificat com a presumpte autor de l’agressió sexual i detenció il·legal.

 

També et pot interessar...