L'amo d'un bar de Barcelona apunyala greument un turista després de discutir-s'hi

El propietari del bar, que ja ha estat detingut per la Guàrdia Urbana, hauria mantingut una discussió amb un turista al qual hauria apunyalat greument
La Guàrdia Urbana, en arxiu | Cedida

 

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta tarda al propietari d'un bar de Barcelona, situat al carrer Mallorca, després que hagi deixat ferit greu un turista a qui ha agredit amb una arma blanca després de mantenir-hi una discussió. 

Segons avançava 'Tot Barcelona', tres turistes que anaven beguts han intentat fer-se unes fotos amb un gerro amb flors que hi havia a l'entrada del local. Aquest fet ha estat recriminat per la propietària que ha començat una discussió amb ells. Poc després, a la disputa s'ha afegit el seu marit i també propietari del bar.

L'ha atacat amb un ganivet quan la discussió ha pujat de to

Tot apunta que la discussió ha anat pujant de to i que fruit del moment de tensió l'home ha agafat un ganivet que ha clavat al turista. Aquest ha resultat ferit greu i ha estat traslladat per una ambulància a l'hospital.  

Ha estat la Guàrdia Urbana qui s'ha presentat al lloc dels fets i ha detingut l'agressor. Aquest passarà a disposició dels Mossos d'Esquadra, que per competències assignades, serà el cos policial encarregat de dur a terme la investigació.

També et pot interessar...

"Les enquestes vaticinen que el PSOE ampliaria el seu avantatge el 10-N" "La Policía Nacional adverteix de la falsa alerta a WhatsApp del «nen perdut»"