Mossos d'Esquadra

Localitzen sense vida el jove de 21 anys desaparegut dilluns a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han informat que el cos sense vida d'Oscar García Turón ha aparegut a l'Estartit, a la comarca del Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra han informat aquest divendres a última hora de la tarda que Oscar García Turón, el jove de 21 anys que va desaparèixer el passat dilluns, 11 de febrer, al districte de les Corts de Barcelona, ha estat localitzat sense vida. En concret, el cos policia ha informat que la tràgica troballa s'ha produït a la localitat de l'Estartit, a la comarca del Baix Empordà.

Els Mossos d'Esquadravan demanar ajuda a través de les xarxes socials per tal de localitzar al jove de 21 anys i van demanar la col·laboració ciutadana a través de Twitter per difondre el missatge i entre tots poder obtenir alguna informació o novetat sobre el noi. A la piulada els mossos van donar algunes dades sobre com anava vestit i també el vehicle que conduïa per tal de poder reconèixer-lo.

En el moment de la desaparició vestia un pantaló de xandall, paravent, una samarreta de color gris i unes sabatilles negres. A més, com a informació addicional van indicar que conduïa un Seat Alhambra de color blau. Molts usuaris van compartir aquesta informació a través de les xarxes socials per ajudar a localitzar a l'Oscar

Mossos d'Esquadra
Localitzen l'home de 59 anys desaparegut a Barcelona | Mossos d'Esquadra

 

Troben un home de 59 anys que havia desaparegut a Barcelona

A finals del mes de gener la Guàrdia Civil informava de la desaparició de David Falcó Ferrer, un home de 59 anys, que va ser vist per últim cop el 26 de gener per la ciutat de Barcelona. Des d'aquell últim dia no es va saber res més sobre el seu parador. En el moment de la desaparició, l'home d'un metre amb noranta centímetres d'estatura duia el dia de la desaparició uns pantalons texans, una camisa blanca i unes esportives de la marca Adidas de color blau.

La Guàrdia Civil va compartir tota aquesta informació demanant la col·laboració ciutadana per poder aconseguir alguna pista o informació que els ajudés a trobar-lo. L'últim dia de gener, la policia va comunicar que en David havia estat localitzat «en bon estat» sense que hagi transcendit més detalls sobre els motius de la seva desaparició.