Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Pluja, fred i vent, ambient de ple hivern aquest dijous

ESPORTS

Oliver parla amb els capitans del CF Reus, sense bones notícies per la plantilla

Mor Josep Lluís Núñez, expresident del F.C.Barcelona

L'expresident del F.C.Barcelona ha mort als 87 anys
Josep Lluís Nuñez ha mort als 87 anys | CatalunyaDiari.cat

 

Josep Lluís Núñez, qui va ser president del FC Barcelona i conegut constructor i promotor immobiliari, ha mort aquest dilluns als 87 anys d'edat. Vinculat fins als seus últims dies amb l'empresa que porta el seu cognom, Núñez i Navarro, va ser molt conegut pel gran públic per la seva llarga trajectòria en la presidència del FC Barcelona, esdevenint un dels presidents més coneguts de la història del club i de la primera Copa d'Europa, l'any 1992.

 

Nascut al País Basc el 7 de setembre del 1931, és el president del F.C.Barcelona que més anys ha estat al càrrec. Un total de 14 títols en 22 anys, el situen a la palestra com una de les persones clau per a la centenària del club blaugrana. Per a la història quedarà també la seva pugna amb Johan Cruyff, que va arribar a dividir la massa social del club entre 'cruyffistes' i 'nuñistes'. 

 

Núñez, referència blaugrana

És, segurament, el president que ha generat més titulars de la dilatada història del Barça. Núñez, que va ascendir a la presidència del Barça quan el franquisme encara tenia una presència social molt notòria, va ascendir el club a la glòria modernitzant-lo i fitxant diversos futbolistes de renom, com Diego Armando Maradona.

 

Més enllà del llegat que deixa sobre la gespa, l'etapa de Núñez també quedarà marcada a foc per la remodelació del Camp Nou o la construcció del Mini Estadi, la Masia i el Museu, que actualment porta el seu nom. L'any 1994, l'expresident blaugrana va donar la darrera pàtina al club en inaugurar la Fundació. 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a tarragonadigital, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

Comentaris