Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mor Josep Lluís Núñez, expresident del F.C.Barcelona

L'expresident del F.C.Barcelona ha mort als 87 anys
Josep Lluís Nuñez ha mort als 87 anys | CatalunyaDiari.cat

 

Josep Lluís Núñez, qui va ser president del FC Barcelona i conegut constructor i promotor immobiliari, ha mort aquest dilluns als 87 anys d'edat. Vinculat fins als seus últims dies amb l'empresa que porta el seu cognom, Núñez i Navarro, va ser molt conegut pel gran públic per la seva llarga trajectòria en la presidència del FC Barcelona, esdevenint un dels presidents més coneguts de la història del club i de la primera Copa d'Europa, l'any 1992.

 

Nascut al País Basc el 7 de setembre del 1931, és el president del F.C.Barcelona que més anys ha estat al càrrec. Un total de 14 títols en 22 anys, el situen a la palestra com una de les persones clau per a la centenària del club blaugrana. Per a la història quedarà també la seva pugna amb Johan Cruyff, que va arribar a dividir la massa social del club entre 'cruyffistes' i 'nuñistes'. 

 

Núñez, referència blaugrana

És, segurament, el president que ha generat més titulars de la dilatada història del Barça. Núñez, que va ascendir a la presidència del Barça quan el franquisme encara tenia una presència social molt notòria, va ascendir el club a la glòria modernitzant-lo i fitxant diversos futbolistes de renom, com Diego Armando Maradona.

 

Més enllà del llegat que deixa sobre la gespa, l'etapa de Núñez també quedarà marcada a foc per la remodelació del Camp Nou o la construcció del Mini Estadi, la Masia i el Museu, que actualment porta el seu nom. L'any 1994, l'expresident blaugrana va donar la darrera pàtina al club en inaugurar la Fundació. 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a tarragonadigital, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

Comentaris