Mor un turista català de 26 anys en caure per una cascada a Tailàndia

David Alejandro Rocamundi es va separar dels amics i la resta de turistes van notar la seva absència en arribar a l'hotel

 

 

Tràgica mort d'un jove català a l'Àsia. David Alejandro Rocamundi, de Barcelona, ha perdut la vida amb només 26 anys en caure per una cascada a l'illa de Ko Samui, al sud de Tailàndia. La víctima es va separar del seu grup d'amics quan recorrien la zona de Na Muang 2, segons avança 'El Caso'. La resta de turistes van adonar-se de la seva absència en arribar a l'hotel i van alertar de la desaparició a les autoritats.

 

Un equip de rescat de la fundació Kuson Songkroh es va desplegar a la zona de la cascada a la recerca de David, fent el mateix recorregut que havien traçat el grup de turistes amb qui caminava el jove. Finalment, en els extrems de la cascada van trobar el cos del català, atrapat entre dues grans roques i parcialment submergit. Les condicions del moment, de foscor i perill al terreny, van obligar-los però a esperar a aquest diumenge per recuperar el cadàver.

 

El gerro d'aigua freda arribaria immediatament als amics del jove, als qui van avisar immediatament de la troballa del cos. La investigació continua oberta, però les autoritats treballen amb la hipòtesi que el noi hauria relliscat i caigut accidentalment.

 

També et pot interessar...