CDR apallissat

Les paraules del jove apallissat ahir pels ultres al centre de Barcelona

Quan li pregunten quantes persones l’han atacat, el noi respon que «tres o quatre»

Un jove independentista va rebre una agressió grupal per part d’un grup d’ultradreta. El noi, que s’ha vist rodejat d’una desena de persones, ha rebut cops a la cara, a la zona del pit i que, finalment, l’han tirat a terra. Ha passat durant la quarta jornada d’aldarulls al bell mig de la ciutat de Barcelona. L’enfrontament s’ha donat entre els grups CDR i grups d’extrema dreta.

Les paraules del jove

En un vídeo, que ja s’ha fet viral, es pot apreciar que Javier, el jove independentista, té tota la cara inflada a causa dels cops. Quan li pregunten quantes persones l’han atacat, el noi respon que «tres o quatre».

Explica que ha estat agredit amb pals, que no sap si eren de ferro o de quin material, «no sé si era de hierro, la verdad, no lo sé... Yo me lo he visto venir aquí... —indicant la seva cara— y ahí ya me he caído al suelo y ya...me han llovido de todos los lados».

Javier, que es troba rodejat de més persones que s’estan interessant pel seu estat de salut, finalitza el vídeo dient: «Esta es la España democràtica del siglo XXI, ¿esta es verdad? Pedro Sánchez, hijo de la gran pu**», finalitza.

També pots llegir...


Comentaris