El pare d'en Xavi, el nen mort al 17-A, assegura que està amenaçat

Així ho ha explicat a través de les xarxes socials
Javier Martínez és el pare d'en Xavi, el nen de 3 anys que va morir als atemptats | Cedida

 

El pare del nen de tres anys assassinat durant l'atemptat terrorista de Les Rambles de Barcelona del 17 d'agost del 2017, Javier Martínez, ha assegurat a través del seu compte oficial de Twitter que està «molt tocat» i «amenaçat» tot i que no ha especificat qui l'amenaça.

 

 

Tot seguit ha afegit que vol arribar fins al final pel seu fill i per totes les víctimes que hi ha hagut del terrorisme perquè vol que la mort del seu fill Xavi «serveixi per a alguna cosa». En una altra piulada, Martínez ha assegurat que necessitarà l'ajuda de tots aquells que el segueixen per aconseguir que no es torni a repetir un atemptat com el viscut a Les Rambles o, si més no, aconseguir una millor assistència que la rebuda ara fa dos anys: «Hem estat tan sols» lamenta a la piulada.

 

 

«La millor policia del món»

Pel que fa a l'ajuda rebuda pels cossos de seguretat, Martínez manifesta que si ha de demanar ajuda, ho farà als Mossos d'Esquadra, a qui ha descrit com «la millor policia del món». A més, ha afegit que encara que aquesta no formi part del CITCO ni de l'Europol gràcies a ella Catalunya «no vivim en un estat policial per terrorisme». També ha volgut agrair la feina dels agents que van intentar salvar la vida al seu fill.

 

 

 

També et pot interessar...