La nena ofegada i les germanes assassinades el desembre a Girona anaven a la mateixa escola de dansa

L'última víctima de la capital i les dues nenes de Vilobí d'Onyar compartien escola de dansa
La mare va confessar haver ofegat la filla a la banyera | acn

 

Les comarques gironines han viscut dos terribles casos d'infanticidi el passat mes de desembre. El dia 30 una mare decidia ofegar la seva filla de 10 anys a la banyera a Girona. Abans, el dia 13, una altra mare matava amb una aixada les seves filles de 5 i 6 anys a Salitja, abans de suïcidar-se llençant-se per un pont. La casualitat ha volgut que les menors no només compartissin un tràgic final sinó també aficions. 

 

Tant les dues petites del municipi pertanyent a Vilobí d'Onyar com la nena de Girona eren unes fanàtiques de la dansa. Totes tres eren alumnes de la mateixa escola de hip-hop de la localitat de la Selva, segons ha explicat 'El Punt Avui'.  

 

Les dues mares tenien problemes psicològics

Era conegut que la Martina i la Júlia assistien a classes de ball a una escola que no és massa lluny d'on vivien i on desgraciadament van perdre la vida. El que no era tan probable és que la Gemma estigués apuntada a una escola, relativament lluny d'on vivia amb la seva mare. 

 

La nena segurament va començar a fer classes de Hip-Hop a Vilobí perquè era el lloc de residència del seu pare des de fa un temps. Aquest i l'autora confessa de l'assassinat estaven separats. 

 

Tot apunta que aquest seria el motiu que hauria provocat els problemes psicològics de Maria Àngels que l'haurien impulsat a ofegar la seva filla. Casualment, Maria Hernando, autora del crim de Salitja, també tindria un trastorn psiquiàtric i estava en tractament. 

 

També et pot interessar