El viatge de Ciutadans a Waterloo va tenir un cost de 15.000 euros

El viatge de Ciutadans a Waterloo va costar 15.000 euros

El partit de l'oposició va viatjar fins a Waterloo per comunicar-li a l'expresident de la Generalitat que «la República no existeix»

Aquest diumenge passat, dia 24 de febrer, va tenir lloc el ràpid viatge de Ciutadans a Waterloo, encapçalat per Inés Arrimadas, que va anunciar la seva candidatura al Congrés com a número u per Barcelona. Segons ha avançat, ‘l’Ara’ i ‘Eldiario.es’ i recull ‘rac1’, aquest viatge, per fer una visita llampec al domicili de Puigdemont, ha tingut un cost de 15.000 euros, xifra que ha facilitat el mateix partit.

Els 15.000 euros, segons ha indicat Ciutadans, inclouen les despeses dels bitllets d’avió, els àpats i els trasllats d’Inés Arrimadas i la resta dels diputats que la van acompanyar. També s’hi inclou el lloguer d’una sala on la líder de l’oposició a Catalunya, es va reunir amb simpatitzants que viuen a Bèlgica. Des del partit han assegurat que aquestes despeses han estat pagades amb fons del partit, que, en part, vénen de diners públics.

Recordem que, malgrat que Arrimadas i els seus acompanyants van fer un llarg viatge fins a Waterloo, la presidenta de Ciutadans, es va negar a trobar-se amb Carles Puigdemont, qui li va deixar la porta oberta en senyal de diàleg. Així doncs, Arrimadas es va plantar, davant del domicili de  l’expresident de la Generalitat, amb una pancarta «la república no existeix, Puigdemont!», i va donar un discurs de 15 minuts, fet que s’ha considerat com el primer acte de campanya de Ciutadans per a les pròximes eleccions.

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas, ha assegurat davant la casa de Puigdemont que és «mentida» que sigui «la seu d'una república independent». | CatalunyaDiari.cat

 

Arrimadas criticada per la seva actuació

El president del Parlament, Roger Torrent, va lamentar que la líder de Cs perdés «l'oportunitat d'asseure's a dialogar» amb l'expresident Puigdemont a Waterloo i va afegir que «hi ha qui pensa més en deu segons de televisió d'avui que ens els deu pròxims anys». També ha demanat un cop més que es necessita el diàleg per resoldre «el conflicte polític que viu Catalunya».

D'altra banda, el secretari del PSC, Miquel Iceta, va qualificar «d'insensata» la visita que va fer Arrimadas a Waterloo perquè segons Iceta se li va atorgar un «protagonisme que no mereix» a l'expresident de la Generalitat Puigdemont.