Dos accidents de camió, a Garcia i Cambrils, provoquen un ferit

A Garcia un camió de mercaderies perilloses ha vessat | A Cambrils un camió s'ha emportat un tendal i una persona ha resultat ferida.
Els bombers han intervingut en els dos accidents de camió, a Garcia i Cambrils | TarragonaDigital

 

 

A la província de Tarragona s'han produït dos accidents amb camions implicats, aquest dilluns dia 13 de maig, un al terme municipal de Garcia i l'altre a Cambrils. El primer incident ha estat a la C-12 quan un camió de mercaderies perilloses ha començat a vessar per la carretera. Al centre de Cambrils, un camió s'ha enganxat amb un tendal de la plaça Catalunya, aquest fet ha provocat que una persona resultés ferida a causa de la caiguda de les barres.

 

A García un camió vessa producte corrossiu

Al terme municipal de Garcia, a la comarca de Ribera d'Ebre, fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat, avui a les 10.40 hores, per la pèrdua d'uns litres d'un camió que transportava mercaderies perilloses. El vehicle traslladava àcid clorhídric, un compost químic que s'utilitza en el sector de la neteja.

 

El camió ha patit una avaria i ha hagut d'aturar-se al quilòmetre 73 de la carretera C-12, ja que tenia problemes amb el sistema de frenada del vehicle. El conductor del vehicle ha diluït el producte que ha vessat a la carretera i els bombers han acabat la tasca de contenció.

 

A Cambrils, una persona ha resultat ferida per un camió

A Cambrils, concretament a la plaça de Catalunya, un camió de repartiment ha tingut un accident quan s'ha enganxat amb un tendal de la zona i l'ha arrencat. Aquest accident ha tingut lloc a tres quarts de dotze del matí, i com a conseqüència de l'incident una persona ha resultat ferida lleu.

 

En el moment que el camió s'ha emportat el tendal, també han caigut les barres que el subjectaven i malauradament han tocat a l'esquena d'un vianant, fet que li ha provat ferides.