Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Segueix el recompte de resultats de les eleccions municipals al Camp de Tarragona

ELECCIONS 26-M

Tots els resultats de les eleccions municipals 2019 a la demarcació de Tarragona

Els Agents Rurals posen en marxa un dispositiu especial en motiu del Rally Catalunya Costa Daurada

La prova esportiva es desenvoluparà en nombrosos espais naturals protegits
Els Agents Rurals posen en marxa un dispositiu especial en motiu del Ral·li Catalunya Costa Daurada | Redacció

 

 

Els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya han anunciat la implementació d'un dispositiu especial que s'esdevindrà els dies que durarà el Ral·li Catalunya Costa Daurada. Una prova esportiva, que en passar per nombrosos espais naturals de les comarques tarragonines, requereix les mesures pertinents per tal de garantir la mínima afectació en l'entorn mediambiental.

 

D'aquesta manera, des del dijous 25 d'octubre a les dues del migdia, i fins a les dues del diumenge 28 d'octubre, un total de 85 agents rurals i personal de comunicacions, juntament amb l'helicòpter del cos, vetllaran per controlar els possibles efectes directes o indirectes que la prova esportiva pugui ocasionar al medi natural.

 

En aquest sentit, els agents, que es trobaran també entre els aficionats de la prova, informaran i controlaran que el públic respecti l'entorn, les propietats privades, així com molt especialment, posaran especial atenció al control de fogueres, acampades, circulació motoritzada fora dels trams permesos i l'abocament de deixalles.

 

Per tal de facilitar la informació als aficionats, que sovint són estrangers i desconeixen l'entorn on es troben, enguany els Agents Rurals han editat uns fulletons informatius que inclouen recomanacions de respecte envers l'entorn en català, castellà, anglès i francès. Així es pretén conscienciar-los sobre la necessitat de tenir cura del medi natural i recordar-los la normativa vigent en l'espai on es troben.

 

En tot moment els Agents Rurals comptaran amb el suport dels organitzadors de la prova automobilística, així com els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat que també estaran preparats per actuar en les seves funcions més habituals en cas que fos necessari; tots ells estaran coordinats a través del centre de control del ral·li que s'instal·larà a Salou.

 

Imatge d'arxiu dels Agents Rurals. | cedida agents rurals

 

 

Espais d'Interès Natural

El Ral·li Catalunya Costa Daurada recorrerà les comarques de l'Alt Camp el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barbera i el Tarragonès al Camp de Tarragona i la Ribera d’Ebre i la Terra Alta a les Terres de l’Ebre. Alguns dels trams de les diferents proves, travessaran espais naturals protegits com la Ribera de l’Algars, Riba-roja Ancosa – Montagut i Serres de Tivissa – Vandellòs; tots ells qualificats d'Espais d'Interès Natural.

 

És per aquest motiu doncs, que el cos dels Agents Rurals de Catalunya ha volgut insistir molt en la conscienciació de tot el públic assistent a la competició esportiva i la necessitat conjunta de vetllar per l'entorn natural del territori.

Comentaris