Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Antifrau investiga les irregularitats de l'exgerent de la URV

Les investigacions que va començar a la URV han finalitzat amb un recull de 15 pàgines de les irregularitats de l'exgerent Manuel Molina
Antifrau ha investigat les irregularitats de l'exgerent de la URV, Manuel Molina | Ismael Llanes

 

L'Oficina Antifrau de Catalunya va començar una investigació fa uns mesos a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ja ha posat el punt final amb l'enviament a la rectora del centre educatiu d'un document amb els resultats de les investigacions realitzades, instant-la a informar breument de les mesures adoptades en relació a les irregularitats detectades, segons informa l'Agència EFE. Un cop es valori la seva resposta, la denúncia es podria derivar cap a les autoritats administratives, judicial o fiscal.

 

Investiguen les irregularitats de l'exgerent de la URV

Antifrau està investigant moltes irregularitats detectades a la gestió dels últims anys a la universitat. El motiu principal de la investigació és l'ocupació de llocs claus de la gestió de la URV per persones amb càrrecs de confiança i posats a dits, en lloc de funcionaris, tal com explica la llei, així com increment en els contractes i augments de sou en l'àrea de gerència. 

 

Un dels contractes on apareixen irregularitats és el de l'exgerent Manuel Molina, el qual va estar en aquest lloc durant 23 anys i va ser acomiadat el passat estiu, quan va ser incorporat el nou equip dirigit per l'actual rectora Mª José Figueras. Alguna de les presumptes irregularitats que s'han detectat és si es va atorgar en propietat una plaça com personal laboral sense haver sortit a concurs públic, però, el portaveu de la URV, va explicar, fa un any i mig, que el contracte no s'havia alterat i continuava sent de confiança. Aquest fet que no concorda amb la gran indemnització rebuda per Molina al ser cessat del seu càrrec. 

 

La quantitat per la qual va ser indemnitzat l'exgerent de la URV va ser de sis xifres i, pocs dies després de cobrar, va ser contractat per l'exrector Grau, el qual és secretari d'Universitats i Recerca, i va ser incorporat a la Generalitat com a director executiu de l'AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca).

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris