GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una aplicació permetrà pagar la zona blava de Salou, Cambrils, Reus i Tarragona

S'anomena «Aparcar» i ha estat desenvolupada per l'Ajuntament de Reus | El principal avantatge és que el pagament serà pel temps exacte d'estacionament
Tarragona, Reus, Salou i Cambrils utilitzaran la mateixa aplicació per poder pagar la zona blava des del mòbil. | TarragonaDigital

 

Els municipis de Tarragona, Reus, Salou i Cambrils han acordat fer ús de l'aplicació «Aparcar» per poder pagar la zona blava des del mòbil. L'objectiu és que això s'estengui arreu de la província, fruit de l'acord entre la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus, que ha desenvolupat l'app. Amb aquest servei, l'usuari pot pagar per aparcar de manera ràpida i pràctica i amb l'avantatge de fer-ho pel temps exacte d'estacionament. A més, l'aplicació compta amb un sistema d'avisos que notifica quan s'està a punt de sobrepassar el temps autoritzat. A Cambrils i Reus ja funciona i a Salou i Tarragona ho farà properament. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una aplicació que servirà per pagar l'estacionament arreu de la regió

L'aplicació mòbil «Aparcar» permetrà pagar des de l''smartphone' la zona blava dels municipis de Salou, Reus, Cambrils i Tarragona. Els usuaris poden abonar el cost de l'estacionament sense necessitat de desplaçar-se fins al parquímetre per extreure el tiquet corresponent. Mitjançant la geolocalització del telèfon, es pot localitzar el carrer on estaciona el vehicle i pagar la tarifa corresponent. 

 

A més, el preu serà del temps exacte d'aparcament. Cal activar l'aplicació en el moment d'aparcar —«iniciar estada»— i desactivar-la quan es torni al vehicle —«desactivar estada»—. D'altra banda, l'aplicació disposa d'un sistema d'avisos que notifica l'usuari quan està a punt de sobrepassar el temps autoritzat. En cas de superar-lo, també es pot anul·lar la denúncia des de la mateixa app mitjançant el codi de barres. 

 

També per als vehicles elèctrics

A més d'aquest servei de pagament, els propietaris de vehicles elèctrics també podran utilitzar l'aplicació per localitzar els punts de recàrrega de cada municipi. Els usuaris han de registrar el seu vehicle marcant-los com a elèctric. Des de l’aplicació poden triar entre iniciar estada de zona blava o bé iniciar recàrrega. Només cal que premin iniciar recàrrega, triïn el vehicle registrat que volen recarregar i escanegin el codi QR de l’estació que vulguin fer servir. 

 

També et pot interessar: