Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 20 de maig

MÉTEO

El temps millora aquesta setmana amb temperatures que remunten

La Banda Simfònica de la Diputació actuarà a l’Hospitalet i a la Ràpita

Els concerts s’engloben dins d’unes jornades de convivència i treball de l’agrupació
Una imatge del assajos de la banda | TarragonaDigital.com

 

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona tocarà aquest cap de setmana vinent a l’Hospitalet de l’Infant i a Sant Carles de la Ràpita. Un concert que servirà per tancar les jornades de convivència i treball que duen a terme aquesta setmana a Sant Carles de la  Ràpita els membres d'aquesta agrupació creada especialment per aquest estiu amb els millors alumnes dels conservatoris de Reus, Tarragona i Tortosa.

 

Dos concerts aquest cap de setmana

Divendres 7 de setembre l’agrupació actuarà a l’Auditori Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant a les set de la tarda. I el dissabte la banda viatjarà a Sant Carles de la Ràpita per actuar a l’Auditori Mir a les set de la tarda. Els dos concerts tenen entrada lliure.

 

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona està formada pels millors alumnes de grau professional dels conservatoris que la Diputació té a Tarragona, Reus i Tortosa. Es tracta d’un projecte pedagògic impulsat pels conservatoris. Cada estiu s’escullen els alumnes que formen aquesta agrupació musical i es realitzen unes estades tècniques i de perfeccionament amb l’objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell dels alumnes.

 

La Banda Simfònica d’aquest any està formada per 80 alumnes que aquests dies estan vivint l’estada musical a Sant Carles de la  Ràpita. Des de diumenge i fins al divendres vinent realitzaran una sèrie d’assajos i hores de treball a l’alberg de Sant Carles de la Ràpita. La iniciativa vol fomentar la convivència entre l’alumnat i impulsar el creixement personal dins d’un ambient de treball estimulador, més enllà de contribuir en la formació musical dels alumnes.

 

Aquest estiu el director de la Banda és el professor Sòria Carlos Garcés Fuentelsaz. L’agrupació es podrà veure el pròxim cap de setmana a l’Hospitalet de l’Infant i a Sant Carles de la Ràpita.

 

 

Comentaris