Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Bankia ven 384 habitatges per menys de 75.000 euros a Tarragona

L'entitat bancària ha iniciat una campanya de descomptes que afecta 130 pisos de la demarcació amb rebaixes de fins al 70%
Bankia ven 384 habitatges per menys de 75.000 euros a Tarragona | Haya

 

 

L'entitat bancària Bankia i Haya Real Estate, l'empresa que gestiona els seus actius immobiliaris han posat a la venda 384 habitatges per un valor inferior a 75.000 euros al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. A més a més, en el marc de la «Campanya de final d'any», prop de 130 pisos han rebut descomptes especials que en alguns casos arriben a un 60% menys del seu valor previ; una campanya que finalitzarà el 30 de novembre.

 

Tot plegat una iniciativa per treure's de sobre pisos i cases de segona mà que al mateix temps pot ser una oportunitat per aquells que es trobin en el periple de trobar una llar, en un context d'increment constant dels preus del lloguer i on adquirir una propietat pot tornar a ser una opció. A més a més, Bankia també ha posat a la venda diferents locals comercials, naus industrials, tarsters, terrenys, oficines o garatges que també han estat rebaixats.

 

En el global de Catalunya, un total de 801 habitatges es troben a un preu inferior als 75.000 euros; concretament 106 a Barcelona, 202 a Lleida i 109 a Girona, a més a més dels 384 de Tarragona, la demarcació amb un nombre més destacat. Al Principat, un total de 390 pisos formen part de la campanya de descomptes de «final d'any».

 

Grans descomptes 

Més enllà de què hi hagi una gran oferta de pisos de preus inferiors als 75.000 euros, destaquen els grans descomptes que s'estan fent aquestes setmanes. En aquest sentit, a Tarragona ciutat hi una gran oferta de pisos als barris de ponent, on els descomptes poden arribar gairebé al 60%, és el cas de pisos de dos pisos de tres habitacions de l'avinguda Pallaresos (Sant Salvador), que tenen un cost al voltant dels 25.000 euros o d'un pis al carrer Amposta (Torreforta), també de tres habitacions que no arriba als 50.000 euros, amb un descompte del 59%.

 

A Reus destaca molt especialment un pis de 81 metres quadrats amb tres habitacions, que situat al carrer Pi i Maragall, té un descompte del 68% que suposa un preu destacable de 24.828 euros, pels 77.680 que val fora del descompte. L'avinguda Lleó, el carrer Closa de Torroja o el carrer Muralla, són d'altres indrets de la capital del Baix Camp amb pisos que no arriben als 30.000 euros.

 

A Valls dos pisos més de dues i tres habitacions i de mida considerable, situats al carrer de la Figuereta i el carrer de la Candela, es troben també rebaixats al voltant del 60% amb preus que oscil·len els 35.000 euros.

 

Pel que fa a la capital de la Conca de Barberà, Montblanc, hi destaca un pis de tres habitacions i 95 metres quadrats situat al carrer Santa Tecla, amb un cost de 26.000 euros. El Vendrell ofereix un pis de 122 metres quadrats i quatre habitacions, a poc més de 53.000 euros.

 

Com comprar un pis de Bankia

Si esteu interessats a adquirir dels immobles d’aquesta entitat bancària, es pot fer a través de la seva pàgina web o de la de Haya Real Estate, o apareix un cercador amb el qual es pot filtrar per les característiques que es volen. Allà hi apareix tota la informació necessària, fotografies, mesures, preus i ubicació. A més, també es pot demanar més informació a qualsevol oficina de Bankia o a través del telèfon 901 11 77 88.

 

Bankia ven 384 habitatges per menys de 75.000 euros a Tarragona | TarragonaDiari.cat

 

Comentaris