Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Els camioners amenacen amb mobilitzacions «contundents» pels costos del desviament

Pel sector, les restriccions a l'N-340 i l'N-340 només són acceptables «si no comporten el pagament de cap peatge»
Rètol lluminós que informa sobre la restricció del pas de camions per l'N-340, al peatge d'Altafulla-Torredembarra | ACN

 

Les restriccions a l’N-340 i l’N-240 segueixen generant polèmica entre el gremi dels transportistes. Després de gairebé dues setmanes del funcionament d’aquesta nova norma, la Federació Empresarial d’Autotransport de Tarragona (FEAT) ha amenaçat amb mobilitzacions «contundents» el dijous 11 d’octubre si el govern espanyol i la Generalitat no accepten, finalment, reunir-se amb el sector.

 

Els transportistes de Tarragona denuncien «greus perjudicis»

Segons la FEAT, la prohibició de pas a les carreteres nacionals suposa «greus perjudicis» pels camioners i expressa que aquesta mesura «només és acceptable si no comporta el pagament de cap peatge».

 

En un comunicat, la federació rebutja totalment el desviament obligatori dels vehicles pesants de transport cap a les autopistes i afegeix que, pel sector, és «inadmissible» la seva absència a les taules de negociació de les administracions.

 

«Tombs», canvis de sentit i més quilòmetres

Alhora, el gremi denuncia que, ara, s’han de fer molts més quilòmetres per dur a terme algunes feines i transports. Des del seu punt de vista, no s’han considerat els «tombs» i els canvis de sentit que s’han de fer per accedir a l’autopista per l’entrada més propera.

 

Tot això, asseguren, perjudica «enormement» els transportistes i les empreses del territori situades als trams restringits fet que, segons la FEAT, podria provocar «deslocalitzacions».

 

Imatge de l'accident a l'N-340, a Altafulla, on una dona de 24 anys ha perdut la vida | cedida

 

Accident mortal a l'N-340 amb un camió implicat

Avui divendres, 14 de setembre, una dona de 24 anys ha mort en un accident a l'N-340, a Altafulla. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el xoc s'ha produït pocs minuts després de la una del migdia i s'hi han vist implicats un tràiler i un cotxe, que ha patit una topada lateral.

 

Si bé es tracta del primer accident mortal des de l'entrada en vigor de la restricció de camions, l'accident s'ha produït just un quilòmetre abans del desviament per l'AP-7, on la circulació d'aquests vehicles encara està permesa.

 

 

Comentaris