Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ARA MATEIX

Desallotgen l'entorn del Pont del Diable de Tarragona per un incendi

Joan Masdéu, Chipper i Herzog els artistes del territori al disc de La Marató 2018

Els tres cantants del Camp de Tarragona han col·laborat amb la iniciativa
La Marató se centrarà aquest 2018 en la investigació per combatre el càncer | TV3

 

Diversos artistes del territori tarragoní participen en el disc i llibre de La Marató d'enguany, que es dedica a la investigació del càncer. Entre els principals artistes en trobem tres del Camp de Tarragona, el reusenc Joan Masdéu, el cambrilenc Herzo i el tarragoní Chipper. La 14a edició del disc sortirà a la venda el pròxim dos de desembre amb els principals diaris de Catalunya, també es podrà adquirir a iTunes.

 

Tres artistes tarragonins participen en el disc de La Marató 2018

La gala de recaptació de La Marató 2018 tindrà lloc el pròxim diumenge 16 de desembre, arribant a la seva 27a edició. Enguany es dedica la jornada solidària a la investigació contra el càncer. Amb l'objectiu de recaptar més fons, també es posa a la venda el disc de La Marató, així com el llibre de la iniciativa. Diferents artistes de renom participen de manera altruista en l'elaboració d'aquest disc versionant cançons.

 

El disc solidari de La Marató 2018 està compost per 33 artistes musicals, entre aquests destaquen; l'ex concursant d'Operación Triumfo, Aitana, Manolo García, Álvaro Soler, Els Catarres o Pablo Alborán. També tenen cert protagonisme tres artistes del camp de Tarragona.

Joan Masdéu és un dels autors d'una cançó del disc de La Marató 2018 | Cedida
 

Una cançó del reusenc Joan Masdéu al disc

El cantautor reusenc, Joan Masdéu ha col·laborat enguany en el disc de La Marató, posant el seu granet de sorra sent l'autor d'una de les cançons que formen part del disc. En altres edicions va participar posant veu en alguna cançó i enguany, ha prestat una de les seves cançons perquè sigui versionada per un altre artista.

 

Mikel Herzog, a l'esquerra i Iván Herzog | Andreu Rom Queral

 

El cantant Herzog col·labora amb La Marató

El cantant Herzog resident a Cambrils, conegut per haver participat en el programa televisiu de música de Telecinco La Voz el 2015 juntament amb el seu germà, canta la cançó 'Medley clàssics dance disco 80's'. Herzog va publicar el senzill promocional del seu primer àlbum, titulat 'Diez capítulos de ti', amb el seu germà.

 

L'ex concursant de OT, Chipper, canta 'Medley clàssics dance disco 80's'

Per últim l'ex concursant d'Operación Triumfo i veí de Tarragona, Chipper, també ha participat en aquest disc solidari. La cançó en la qual ha posat la seva veu 'Medley clàssics dance disco 80's', com Herzog.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris