Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ARA MATEIX

Desallotgen l'entorn del Pont del Diable de Tarragona per un incendi

Comença amb èxit el Gran Recapte d'aliments a tota la demarcació de Tarragona

Més de 4.500 voluntaris participen en l'edició més sostenible, amb bosses reutilitzables i donacions online
Comença amb èxit el Gran Recapte d'aliments a tota la demarcació de Tarragona | Banc dels Aliments

 

 

Aquest divendres 30 de novembre, ha començat a tota Catalunya el Gran Recapte d'aliments; enguany 3.200 voluntaris del Camp de Tarragona i 1.300 de Les Terres de l'Ebre s'han sumat a aquesta iniciativa solidària que s'allargarà durant tot el dia de demà. Coordinats pel Banc dels Aliments, els voluntaris s'han repartit en els més de 400 punts de recollida, on es poden donar tota mena d'aliments de llarga conservació.

 

Més enllà de les pastes i l'arròs, el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut incidir en la importància d'aportar oli, llet i productes en conserva, que són els aliments més preuats per a les persones necessitades.

 

Ologaray, que ha valorat la primera jornada des d'un punt de recollida de Tortosa, ha reivindicat el Gran Recapte com el gran moment de donar aliments: «Des d’un bric de llet fins a un carro sencer, tot és necessari, tot sumarà; En aquestes dates tots trobem normal fer sopars d’empresa, amb els amics, o amb la família, però hem de pensar que hi ha persones al nostre entorn que, si no les ajudéssim, no podrien ni sopar. Per això us demano a tots que aporteu aliments, ajudeu-nos a posar el plat a taula d'aquelles que més ho necessiten».

 

El desè aniversari més sostenible

Amb l'edició d'enguany, el Gran Recapte d'aliments celebra la seva desena edició, i ho fa encara amb més valor afegit. I és que més enllà de la solidaritat des del Banc dels Aliments s'ha volgut incidir en la importància de la sostenibilitat i la lluita per preservar el medi ambient; de tal manera que en l'edició d'enguany s'han substituït les bosses de plàstic tradicionals per bosses reutilitzables, i també comptarà amb la novetat de poder fer donacions via online.

 

Tot plegat en una gran edició que es preveu tant o més exitosa que l'anterior, que va recaptar 2.700.000 quilos de menjar al Camp de Tarragona i Les Terres de l'Ebre, més de la meitat del que es va recaptar a tot el Principat.

 

Comença amb èxit el Gran Recapte d'aliments a tota la demarcació de Tarragona | Banc dels Aliments

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris