L'associació Etcètera organitza el concurs literari 'AMA' per alumnes d'ESO

L'alumnat haurà d'escriure sobre el valor huma de l'amistat. El termini per presentar els treballs acaba el dia 2 de maig.
El concurs literari està destinat a alumnes d'ESO de Catalunya | Laia Solanellas | TarragonaDigital

 

Els alumnes dels cursos d'Educació Secundària Obligatòria de Catalunya tenen l'oportunitat que el seu relat sigui publicat com un llibre amb el concurs 'AMA'. Aquest concurs es basa en la presentació d'un relat breu, sigui en català o en castellà, que tingui com a tema principal el concepte de l''amistat' com a valor humà. Un premi de literatura per a futurs escriptors i escriptores.

 

Concurs pels alumnes d'ESO de Catalunya

L'Associació Etcètera organitza el premi literari 'AMA' una via perquè els alumnes que cursin des del primer curs fins al quart d'ESO, puguin veure publicats els seus relats. Enguany es dedica el concurs a l'amistat, per tant tots els relats que es presentin hauran de parlar d'aquest concepte. S'estableixen dues categories; una per al primer cicle, és a dir alumnes de 1er i 2on d'ESO, i l'altra per al segon cicle, de 3er i 4t d'ESO.

 

Els participants hauran de garantir que l'obra és original, que no ha estat premiada en cap altre concurs i que la titularitat sigui legitima. Els textos hauran de tenir entre dues i sis pàgines i parlar del valor de l'amistat. Els participants tenen fins al dia dos de maig per presentar les seves creacions literàries al correu associacioetcetera@gmail.com

 

 

Aquest concurs dóna l'oportunitat a futurs escriptors | TarragonaDigital.com

 

Una oportunitat per futurs escriptors

El premi és la publicació del llibre amb les obres guanyadores i finalistes de cada categoria. A més els alumnes guanyadors s'enduran un val de compra de 100 euros a les botigues de La Fira Centre Comercial. Els alumnes que participin hauran d'entregar dos documents, un on hi hagi explícitament el relat i un altre amb les dades de la persona que ha creat de l'obra i el relat.

 

El jurat seran membres de l'Associació tarragonina Etcètera, organitzadora del concurs, i estudiants de diferents centres de Batxillerat. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dia 8 de juny en un lloc per determinar. El Premi Literari AMA s'inclou dins del 'Projecte Amatrice'.

    💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

    Comentaris