Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

El CAT invertirà més de 9 MEUR en la millora de les instal·lacions

L'Assemblea de l'organisme tarragoní ha anunciat una baixada de la tarifa mitjana de consum i la construcció de noves infraestructures
L'Assemblea del Consorci d'Aigües de Tarragona aprova el pressupost per a l'any 2019 | Cedida

 

Aquest dimarts 23 d'octubre, el Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha aprovat el pressupost previst per a l'any 2019. L'Assemblea de l'entitat ha presentat les noves actes pressupostàries a les instal·lacions de Constantí, un total de 40.360.233 euros. D'aquesta quantitat, s'invertiran prop de 10 milions en la construcció de diversos projectes de la xarxa d'aigües de la demarcació de Tarragona. El CAT ha anunciat la nova construcció d'un dipòsit regulador al Vendrell i obres de soterrament de conduccions i obres d'instal·lacions electromecànics.

 

L'Assemblea del Consorci d'Aigües de Tarragona, també ha anunciat una nova mesura que afectarà els consumidors tarragonins, anunciant una baixada de la tarifa mitjana de consum d'aigua, actualment situada en 0,5491 euros per metre cúbic, un 0.67% del total de la factura.

 

El Consorci invertirà prop de 10 milions d'euros en la millora de la xarxa d'aigües

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha anunciat l'aprovació dels pressupostos de l'entitat previstos per l'any vinent, 40.360.233 milions d'euros. L'Assemblea del CAT va anunciar una inversió propera als 10 milions d'euros, en el marc de compliment del Pla Estratègic, 2018-2021 previst per l'entitat tarragonina. Aquesta inversió comportarà la construcció de noves infraestructures pel millorament del subministrament i la seguretat de la xarxa de la demarcació de Tarragona.

 

Dipòsit d'aigua crua del Consorci d'Aigües de Tarragona | cedida

 

D'aquestes obres de millora, destacarà la nova construcció d'un dipòsit regulador d'aigua a la zona del Coto del Rei (El Vendrell) i el soterrament de conduccions autoportants, a diversos punts del territori. D'altra banda, el Consorci d'Aigües de Tarragona també destinarà fons d'inversió a la millora de la qualitat de l'aigua que subministra a la demarcació de Tarragona, com una nova estació d’electrocloració per al ramal la Pobla de Mafumet- el Morell- Vilallonga, a més de diversos projectes d’obres de millores electromecàniques i d’obra civil.

 

El CAT anuncia una baixada de la factura del consum d'aigua

Una altra de les mesures que ha presentat l'Assemblea del Consorci d'Aigües de Tarragona, ha estat la decisió de rebaixar la tarifa mitjana de consum d'aigua, un 0.67%. Aquesta decisió és fruit de la decisió del govern de revisar el cànon de l'aigua que preveu un estalvi pels consorciats tarragonins de 700.000 euros anuals. A pesar d'aquesta rebaixa de la tarifa mitjana, El CAT també ha volgut recordar que les tarifes unitàries individuals varien en funció de cada consorciat, recomanant un ús responsable de l'aigua.

 

Comentaris