Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Divendres radiant amb sol i temperatures més altes al migdia

ÚLTIMA HORA

Mor un home en caure des d'un edifici al passeig de Misericòrdia de Reus

Descobreix Visit Tarragona, el nou lloc de TarragonaDigital.com

Una nova manera de recórrer el territori a través dels seus paisatges, cultura, història, patrimoni o gastronomia
Vinyes de Tarragona | delCamp.cat

 

Aquest estiu, Tarragona Digital engega el lloc Visit Tarragona, un nou espai on conèixer Tarragona i la Catalunya Sud a través dels aspectes més destacats de la seva cultura, natura i història. A més a més, Visit Tarragona neix amb la voluntat d'esdevenir una guia de recursos tant per als habitants de la regió com per a la gent que els visita.

 

Des de les muntanyes de l'interior fins a les platges de la Costa Daurada, passant per les Terres de l'Ebre, el Priorat o el Penedès. Reivindicant els llegats patrimonials de la Tàrraco romana o del Reus modernista. Espais singulars, excursions i rutes, productes genuïns de Tarragona, activitats diürnes i oci nocturn. Restaurants i racons secrets que posem a l'abast de tothom. 

 

Tarragona Digital recorre la regió a la recerca d'allò que la fa realment singular i ho estructura de manera temàtica, de manera que el visitant pugui centrar-se en allò que més l'interessa, ja sigui de l'àmbit cultural, natural o simplement turístic. Cada setmana hi podreu trobar noves peces que repassaran les millors o més destacades aportacions tarragonines a fets tan diversos com l'art, la geografia o  la gastronomia.

 

Visit Tarragona

 

 

 

Comentaris