Descobreix Visit Tarragona, el nou lloc de TarragonaDigital.com

Una nova manera de recórrer el territori a través dels seus paisatges, cultura, història, patrimoni o gastronomia
Vinyes de Tarragona | delCamp.cat

 

Aquest estiu, Tarragona Digital engega el lloc Visit Tarragona, un nou espai on conèixer Tarragona i la Catalunya Sud a través dels aspectes més destacats de la seva cultura, natura i història. A més a més, Visit Tarragona neix amb la voluntat d'esdevenir una guia de recursos tant per als habitants de la regió com per a la gent que els visita.

 

Des de les muntanyes de l'interior fins a les platges de la Costa Daurada, passant per les Terres de l'Ebre, el Priorat o el Penedès. Reivindicant els llegats patrimonials de la Tàrraco romana o del Reus modernista. Espais singulars, excursions i rutes, productes genuïns de Tarragona, activitats diürnes i oci nocturn. Restaurants i racons secrets que posem a l'abast de tothom. 

 

Tarragona Digital recorre la regió a la recerca d'allò que la fa realment singular i ho estructura de manera temàtica, de manera que el visitant pugui centrar-se en allò que més l'interessa, ja sigui de l'àmbit cultural, natural o simplement turístic. Cada setmana hi podreu trobar noves peces que repassaran les millors o més destacades aportacions tarragonines a fets tan diversos com l'art, la geografia o  la gastronomia.

 

Visit Tarragona