Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

La campanya tarragonina per a les municipals del 26-M, en directe

La URV oferirà dos nous dobles graus el curs 2019 - 2020

El Consell de Govern de l'entitat ha anunciat la creació de les dobles titulacions de Biomedicina i Informàtica i Enginyeria Química i Alimentació
Imatge d'una demostració del grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris impartit a la URV | Cedida

 

Aquest dimarts 23 d'octubre, el Consell de Govern de la Universitat Rovira i Virgili ha anunciat la nova programació de titulacions oficials que impartiran durant el curs vinent. Es tracta de la creació de dos dobles graus: Enginyeria Biomèdica i Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions, de 330 crèdits; i Enginyeria Química i Tècniques de Bioprocessos Alimentaris, de 291 crèdits. Totes dues titulacions oferiran deu places per ensenyament i seran impartides al Campus Sescelades de l'entitat, a Tarragona.

 

D'altra banda, la rectora de l'ens universitari ha facilitat al Consell de Govern de la URV les noves partides pressupostàries pels anys lectius de 2018 i 2019, de 104,2 milions d'euros, que havien estat congelades i una estimació de les partides previstes per l'any 2020. 

 

Imatge del Campus Sescelades de la URV. | Cedida

 

La URV impartirà dos dobles graus de nova creació al Campus Sescelades

La Universitat Rovira i Virgili ha anunciat, mitjançant el seu Consell de Govern, la nova programació de titulacions oficials que seran impartits als seus centres durant el curs 2019-2020. D'aquesta manera, destaquen la creació de dues noves dobles titulacions: Enginyeria Biomèdica i Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions, de 330 crèdits, que s’impartirà a l’ETSE i oferirà deu places, les mateixes que el grau d’Enginyeria Química i Tècniques de Bioprocessos Alimentaris, de 291 crèdits, que oferirà l’ETSEQ. 

 

Pel que fa als màsters, la URV ha anunciat una ampliació de l'oferta dels seus ensenyaments superiors, quatre d'ells de tipus interuniversitari, dos impartits en exclusivitat per l'entitat tarragonina i un en procés de tràmit que també serà impartit al centre del Campus Sescelades. Amb aquest anunci, l'organisme executiu de la universitat demostra el seu compromís de creixement i sostenibilitat previstos.

 

Imatge de la façana del rectorat de la URV | Ismael Llanes

 

El rectorat ha presentat els nous pressupostos per 2018 i 2019

D'altra banda, la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras, ha presentat davant el Consell de Govern, el pressupost del 2018 i el 2019 i l’estimació per al 2020. Figueras ha declarat que «estem dins una caixa hermètica perquè el que es gasta d’un cantó no es pot gastar de l’altre». La rectora ha recordat que les partides pressupostàries han estat congelades fins a l'any 2020, a causa d'aquesta raó.

 

Maria José Figueras ha presentat un pressupost de 104.208.036 euros. El 72% d'aquest pressupost es destinarà a increments de la despesa associats al creixement vegetatiu de la plantilla, la promoció del personal i el pagament de la Seguretat Social de les noves places de funcionaris (que no s’assumia anteriorment) i del personal laboral. 

Comentaris