Gairebé 2.000 grups de música i oci, a disposició dels ajuntaments del territori amb l'e-Catàleg

L'oferta s'amplia amb 405 noves incorporacions | La Diputació de Tarragona finança una bona part del cost de les contractacions i els grups es donen a conèixer
L'e-catàleg incorpora 405 nous grups aquest estiu | CEDIDA

 

L’e-catàleg de la Diputació de Tarragona, el servei que ofereix la possibilitat als ajuntaments de conèixer, contactar i contractar els grups artístics i culturals del Camp de Tarragona, afegeix 405 noves incorporacions aquest estiu. Aquest creixement suposa un nou rècord i amplia l’oferta d’aquesta plataforma. Cal destacar que el darrer estiu hi havia un total de 1.566 grups i artistes inscrits, mentre que enguany n’hi ha 1.971.

 

Les noves incorporacions a l’e-catàleg

Dins les noves formacions que s’han inscrit a l’e-catàleg, hi podem trobar molts grups de música amb estils musicals molt diferents. S’han incorporat propostes com Acústic Karaoke, Agartha, Outsiders, Beiats, Pepper and Soul, Top Dj- Dj Xasa, Èric Vinaixa, la xaranga La Txaranguins Band o la coral el Cor Sageta de Foc. A més, s’han registrat nous grups d’animació infantil com Joelan Animaciones i Los Barlou, companyies de teatre com Francesc Camins, l'Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l'Espluga de Francolí, entre d’altres.

 

L’ampliació de l’oferta de l’e-catàleg millorarà i potenciarà encara més les festes de les localitats aquest estiu, ja que la majoria d’esdeveniments festius a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona s’organitzen a partir d’aquest servei. Concretament, prop del 97% de municipis fan ús d’aquesta plataforma per acabar de preparar els seus calendaris i completar els programes de festes.

 

Des d’inicis d’aquest any fins al 31 de juliol del 2018 s’han contractat un total de 110 grups a les comarques de Tarragona a través d’aquesta eina. D’altra banda, les modalitats que més es contracten actualment són les formacions d’animació infantil i les orquestres musicals.

 

Una eina que facilita l’accés a la cultura i a les activitats als municipis

L'e-catàleg és una eina que ajuda a buscar i contractar grups musicals i activitats culturals, facilitant així als municipis l’accés a la cultura. Per altre costat, serveix per promoure els grups i artistes del territori. La Diputació de Tarragona, a banda de la gestió del catàleg, finança una gran part dels costos de les contractacions que es fan mitjançant aquest servei. Aquest any, disposa d’1.200.000 euros per subvencionar els ajuntaments.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!