GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Emili Giralt, nou conseller delegat de l'empresa SOREA

Des de 2013 que Giralt ha estat director territorial de la companyia a l'àrea de Catalunya Sud. Substitueix a Francesc Manyé en el càrrec
Emili Giralt serà el nou conseller delegat de l'empresa SOREA | Cedida
 

El Consell d'Administració de SOREA, empresa gestora del cicle integral de l'aigua, ha acordat nomenar Emili Giralt com a nou conseller delegat de la companyia. Giralt ha estat director territorial de SOREA a l'àrea de Catalunya Sud des de l'any 2013, denominació que inclou la província de Tarragona, les comarques de l'Alt Penedès i Garraf i també el nord de Castelló. El nou conseller delegat substitueix al càrrec a Francesc Manyé, que ocupava aquest càrrec des de 2015, i que ara ha passat a assumir responsabilitats de direcció al Grup Suez España. 

 

Competències del nou conseller delegat de SOREA

Giralt està llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona i la seva carrera professional ha sigut dins el grup Agbar des de 1997. Al llarg dels anys, el nou director de SOREA ha ocupat el càrrec de gerent de Concessions, gerent d'Operacions, tècnic comercial, tècnic del departament de Desenvolupament de Negoci i responsable del departament de Millora de l'Eficiència per a Catalunya i Balears. El nou conseller delegat de l'empresa ha realitzat formacions de postgrau en Hidrologia Subterrània a la Universitat Politècnica de Catalunya i en Desenvolupament Directiu a l'Institut d'Empresa. 

 

Giralt té experiència en la gestió tècnica del cicle integral de l'aigua, en la gestió de les unitats de negoci en l'àmbit de concessions amb l'administració pública local i en la participació de projectes organitzatius, de millora de processos, d'expansió comercial i de canvis organitzatius. A més, compta amb una gran experiència en la gestió d'equips i de desenvolupament de persones. També forma part dels consells d'administració de Comaigua —empresa mixta del Consell Comarcal del Baix Camp per a la gestió del cicle de l'aigua— i de l'Empresa Mixta d'Aigües de Tarragona (EMATSA), entre altres empreses.

 

SOREA subministra aigua a més de 200 municipis catalans

SOREA és una empresa del sector del medi ambient que, des de fa més de 50 anys, ofereix un servei de subministrament d'aigua a 223 municipis de Catalunya. L'any 2018, la companya va destinar 325.500 euros a fons socials a 157 municipis de Catalunya, de manera que més de 1.500 llars en situació de vulnerabilitat econòmica no van haver de pagar pel seu servei de subministrament d'aigua. L'empresa treballa amb una innovació constant, i amb el compromís amb el medi ambient i amb les persones.