Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 20 de maig

MÉTEO

El temps millora aquesta setmana amb temperatures que remunten

Enoturisme, ciclisme, negoci i golf, la nova oferta turística de la Costa Daurada

La Diputació de Tarragona llença la nova campanya de promoció turística pel territori amb l’objectiu de diversificar l’oferta
Presentació de la nova campanya turística de la Costa Daurada a la Diputació de Tarragona | Caralp Mariné

 

La Diputació de Tarragona ha presentat aquest dimecres, 5 de setembre, la nova campanya de promoció turística per la Costa Daurada. L'objectiu d'aquesta institució, encarregada de la promoció del territori, és diversificar l'oferta. Per una banda oferir nous productes i més especialitzats i per altra, desestacionalitzar i descentralitzar el turisme. Els nous productes que han de permetre això són l'enoturisme, el ciclisme, el turisme de negocis i la promoció del golf, segons la Diputació.

El Turisme familiar, el plat fort de la Costa Daurada

L'objectiu d'aquesta nova campanya és augmentar la notorietat de la marca Costa Daurada. Una marca coneguda, sobretot, per atraure el turisme familiar. Un turisme que es vol seguir potenciant, segons ha explicat avui el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer. Però l'oferta es vol ampliar per poder atreure altres perfils de persones i per poder repartir el turisme per tot el territori i tots els mesos de l'any.

  

  

Per assolir això s'ha decidit seguir fomentant els productes turístics que ja funcionen com ara el litoral, la natura i l'interior, la gastronomia i el patrimoni cultural. I, alhora, crear nous productes.

 

 

Negocis, ciclisme, golf i enoturisme, la nova imatge de la Costa Daurada

Aquests nous productes especialitzats són l'enoturisme per una banda. Que té per objectiu atreure parelles joves i grups d'amics d'entre 30 i 50 anys. El foment del territori com a destí pels amants del golf. Amb la idea de poder atraure persones de països europeus de 40 a 50 anys i durant els mesos de tardor, hivern i primavera.

  

  

Fomentar el cicloturisme o ciclisme, entre les persones de 30 i 40 anys que solen viajar en grups de 6 a 10 persones. I finalment potenciar el turisme de negocis, conegut com a MICE (reunions, incentius, congressos i esdeveniments), entre les empreses i organitzacions.

 

 

Una campanya turística per potenciar aquests nous productes

Amb aquesta idea la Diputació ha llançat una nova campanya de publicitat i comunicació que ha elaborat l'agència barcelonina V3rtice i que ha comptat amb un pressupost de 38.720 euros. L'eslògan d'aquesta nova campanya és: Costa Daurada, captura el moment! I consta de vuit imatges dedicades a cada un dels productes especialitzats i tradicionals que es volen oferir.

 

Balanç de la temporada turística a la Costa Daurada

Carnicer no ha volgut fer balanç de com ha anat la temporada, i ha dit que prefereix esperar a tenir xifres per poder fer-ne una lectura. Així i tot creu que no s'assoliran les xifres aconseguides la temporada passada, però ha assegurat que la caiguda no serà tan forta com sembla, i que estaran només una mica per sota del record de l'any passat.

 

Segons una informació feta pública al portal informatiu del 324 aquesta setmana, el turisme a Catalunya ha caigut aquesta temporada 5 punts, 4 punts a la Costa Daurada. Així i tot el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, va subratllar que calia tenir en compte que les més de 20 mil pernoctacions de l'any passat van ser excepcionals. Carnicer no ha volgut comentar aquestes dades, i ha dit que espera a tenir les de la Diputació i ens locals per poder fer una valoració.

 

Comentaris