Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

🔥 Estabilitzat l'incendi forestal a Cornudella de Montsant, al Priorat

S'esfondren parcialment una coberta a Tortosa i una teulada al Vendrell

En els dos casos eren cases deshabitades i no hi ha hagut ferits | A Tortosa s'ha desallotjat una família de la casa adjacent
Imatge dels Bombers revisant l'afectació de l'esfondrament a Tortosa. | cedida bombers

 

Els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar en dos casos d'esfondrament el vespre i nit d'aquest diumenge, 21 d'octubre, a les comarques de Tarragona, concretament a Tortosa i al Vendrell. El primer esfondrament es va produir a Tortosa, a la plaça de Mossèn Sol. Segons han informat els Bombers, van rebre l'avís al voltant d'un quart de vuit del vespre, quan a l'immoble ubicat al número 13 d'aquesta plaça es va esfondrar de manera parcial una coberta. Es tracta d'un edifici de quatre pisos i planta baixa, on es va ensorrar part de la coberta, afectant també la façana de l'edifici.

 

La casa afectada estava desocupada, així que no es van haver de lamentar danys personals. Ara bé, com a mesura de precaució es van haver de desallotjar preventivament una família de quatre persones que vivien a l'immoble adjacent, situat al carrer de darrere de la casa que ha patit l'esfondrament, al carrer del Bou número 20, ja que els dos immobles comparteixen paret.

 

En aquest incident a Tortosa hi van treballar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que, juntament amb els tècnics municipals, van revisar l'estructura de l'edifici per valorar-ne l'afectació. També hi va acudir la Policia Local de Tortosa, que va acordonar la zona com a mesura de seguretat. Està previst que aquest dilluns els tècnics de l'Ajuntament facin una valoració més acurada de l'habitatge afectat.

 

Imatge de l'esfondrament parcial d'una coberta a Tortosa. | Cedida Bombers

 

 

S'esfondra la teulada d'una casa deshabitada al Vendrell

Pel que fa al segon esfondrament, es va produir el vespre de diumenge al Vendrell. Tal com informen els Bombers, l'avís de l'esfondrament es va rebre pocs minuts després de dos quarts de deu de la nit, quan es va esfondrar parcialment la teulada d'una casa ubicada al carrer d'Albinyana número 11 de la capital del Baix Penedès. En aquesta ocasió, també es tracta d'una casa deshabitada on tampoc hi va haver cap persona ferida.

 

En aquesta casa del Vendrell es va ensorrar una biga i van caure uns dos metres quadrats de teules. Fins al lloc dels fets hi va anar una dotació dels Bombers de la Generalitat, que va fer una primera valoració de l'afectació de l'esfondrament des del pati de llums de la casa. La Policia Local del Vendrell es va fer càrrec del servei i passarà la informació al tècnic de l'Ajuntament.

 

Imatge de la dotació de Policia Local i dels Bombers que van acudir fins al lloc de l'incident. | Cedida PL El Vendrell

 

Comentaris