Uns 380 estudiants de la URV obtenen el títol de postgrau propi aquest curs

El professor Antoni Vidal va remarcar que «les converses són la forma de comunicació més important» en un acte amb 550 assistents
Imatge de l'acte | Cedida 

 

La URV continua creixent, i enguany s'han titulat un total de 376 estudiants en algun dels 29 programes acadèmics oferits pel Centre de Formació Permanent de la Fundació URV. La importància de la comunicació interpersonal al treball va ser una de les claus de la conferència 'Competències lingüístiques en l'àmbit laboral: podem parlar a la feina?' que va fer el professor de la Facultat d'Economia i Empresa, Antoni Vidal, en l'acte de lliurament dels diplomes dels Títols Propis de Postgrau a 147 estudiants de l'acte celebrat a Mas Miarnau, a Reus. «Les converses són la forma de comunicació més important», va assenyalar Antoni Vidal. 
 

La comunicació, clau per a la URV

Vidal va repassar les pràctiques empresarials relacionades amb la comunicació al llarg de la història, des de la prohibició de parlar fins a la importància de les competències en comunicació d'avui dia. «El Consell d'Europa identifica com a competències clau dels treballadors la comunicació en llengua materna i estrangera, la capacitat de comunicar-se amb altres persones i saber distingir i utilitzar diferents fonts d'informació», va assegurar el professor. A més a més, va afegir que ara «el treball s'organitza en equips de projectes interdisciplinaris amb una jerarquia plana».
 
La rectora de la universitat, María José Figueras, va destacar que la URV pretén «continuar sent motor de l'ocupabilitat del territori oferint formació continuada als nostres estudiants». Figueras ha dit també que «la missió de la universitat és centrar els esforços en formar persones autònomes, crítiques i ètiques per tal que esdevinguin professionals competents, responsables, compromesos i solidaris». Els estudiants del Centre de Formació Permanent de la FURV tenen l'objectiu d'especialitzar-se laboralment. 
 
Lliurament de títols de postgrau propi de la URV | Cedida

 

Més de 500 persones a la graduació de postgrau propi de la URV

A l'acte de graduació hi van assistir 550 persones, comptant titulats, amics i familiars i directors i directores del programa de postgrau. La cerimònia també la va presidir la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps; el regidor d'Hisenda i Recursos Generals i Seguretat Ciutadana, Joaquim Enrech; i la directora del Centre de Formació Permanent de la FURV, Charo Romano.