Les exposicions 'Boira' i 'Julio Antonio', protagonistes del Dia Internacional dels Museus

Les Exposicions 'Boira' i 'Julio Antonio' protagonistes del Dia i la Nit dels Museus | Cedida
 

 

L'exposició 'Boira' d'Andrea Lería i la mostra sobre l'escultor Julio Antonio són dues de les exhibicions que s'organitzen amb motiu del Dia Internacional dels Museus i que es podran veure el pròxim dissabte, 18 de maig, al Museu d'Art Modern de la Diputació (MAMT). A més, durant la nit també s'organitzen altres activitats familiars i visites guiades al mateix museu i al Palau Bofarull de la Diputació a Reus. Justament, aquest any, es commemoren els cent anys de la mort de l'escultor Julio Antonio. 

 

 

 

Exposicions i activitats al MAMT durant el dia 

Les exposicions al MAMT, durant el dissabte 18 de maig, es podran visitar des de les 10.00 hores fins a les 15.00 hores i de 17.00 hores fins a les 20.00 hores, estan situades a les sales d'exposicions temporals. D'altra banda, els visitants també podran passejar-se per les altres sales del museu on es troben la resta de col·leccions permanents, entre les quals es troben obres de pintors i escultors vinculats al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. A més, els infants podran participar en l'activitat 'Treballem al MAMT Pedagògic' on faran les seves pròpies creacions inspirades en el 'Tapís de Tarragona', de Joan Miró i de Josep Royo. 

 

A la nit també es podran visitar altres espais

El MAMT, juntament amb altres museus i espais de la ciutat de Tarragona, també participarà en la Nit dels Museus. 'Viatge a la constel·lació Museu' és el títol de l'activitat proposada per l'ocasió i, en la qual, els visitants que hi participin podran visitar tots els espais culturals de la ciutat que participen en la jornada. El recorregut es farà amb el trenet turístic i cal fer una reserva prèvia en aquest enllaç. D'altra banda, a la sala d'actes del MAMT es projectarà, periòdicament entre les 20.00 hores i les 01.00 hores, 'Paisaje de cristal'. 'Fil per randa' és el títol de l'altra activitat familiar que es farà al MAMT Pedagògic entre les 21.00 hores i les 01.00 hores. Tots els assistents al MAMT seran obsequiats amb unes llaminadures a l'entrada. 

 

Destacar també el Palau Bofarull de la Diputació a Reus que participarà en la Nit dels Museus de Reus entre les 19.00 hores i les 00.00 hores. Durant aquest període, s'organitzen diferents visites guiades cada hora i els visitants tindran l'oportunitat de conèixer la història d'aquest palau del segle XVIII i accedir a la sala Noble, decorada amb pintures de Pere Pau Muntanyà. A més, també gaudiran d'un concert a càrrec dels alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Al concert hi participaran un quartet de clarinets, un quartet de guitarres i un duet de trombó i piano, de les 20.00 hores a les 21.00 hores. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris